Rudskogen 2013 - vel blåst!

Klubben hadde i helgen et strålende treff på Rudskogen Motorsportsenter. Det var banekjøring i tre dager hvor medlemmene kunne ha det morro og utvikle sine egne tekniske kjøreferdigheter i trygge omgivelser. Treffet ble toppet på søndagen med utstilling av masse flotte entusiastbiler.

Vi hadde totalt 154 medlemmer som koste seg på banen i helga. Alle som kjørte måtte gjennom et liten opplæring i form av et utvidet førermøte. Instruktøren Atle Bødker har blant annet erfaring fra utdanning av utrykningspersonell i politiet og han fokuserte på rask og sikker kjøreteknikk. Medlemmer som ikke har luftet bilen sin på banen tidligere fikk med seg instruktøren på de første rundene.

Både førere og eventuelle passasjerer løste ekstra forsikring mot personskade. Klubben er meget godt fornøyd med innleide lysposter/flaggvakter og øvrig banemanskap fra Norwegian Race Crew. I bakhånd hadde vi også Sport Rescue som også denne gangen leverte god ambulanseberedskap. 

Fra førermøtet:

Søndagens utstilling ga medlemmene og øvrige besøkende anledning til å nyte synet av masse flotte entusiast-eide biler. På utstilingen kan man også slå av en hyggelig prat med bil-eieren. Denne gangen var det 54 biler som ble stilt ut.

Et eget dommerteam var satt opp for å vurdere bilene til premiering, og klubben gratulerer alle de premierte eierne for deres forarbeid med egne biler. En utstillingsbil skal være i god stand, ryddet, ren og helst litt spesiell. Det spesielle kan være at bilen er en sjelden utgave, at den har lite bruksslitasje for alderen, at den har visuelt flotte ombygginger, ekstra eller spesiell utrustning. Uansett om bilen oppnår premie eller ikke så er dette en flott anledning for klubben til å gi medlemmene en opplevelse av våre merkers mangfold.  

En rekke av medlemmene bor i telt eller campingvogn på stedet. Dermed har man kort vei til banen neste dag og man får ekstra god kontakt med likesinnede medlemmer på stedet. Hovedstyret vil spesielt oppfordre medlemmer som ikke har vært på treff tidligere om å ta overnattingen på stedet, da det setter en ekstra hyggelig ramme rundt treffet.

I anledning klubbens 20-års jubileum i år var det gratis grillmat for alle deltakere inne i kafeteltet, og dette fikk vi gode tilbakemeldinger på.

Det var topp stemning og bare blide fjes å treffe på tre dager til ende.