Rapport ifra VACN-Standen på Gatebil 2014

Klubben valgte i år å ha stand på Gatebil på rudskogen i juli, noen av oss hadde tenkt å ta turen likevel så da hvorfor ikke representere klubben samtidig? 

Vi var på plass torsdag kveld og fikk på plass campingvogn, telt og standen vår. Morgenen etter var også de heldige vinnerne av vår utstillingskonkurranse på plass med bilene sine og Gatebil kunne begynne. 

Det var mye folk innom i løpet av helgen, alt ifra gamle medlemmer (med tresiffret medlemsnummer) til folk som meldte seg inn på treffet. Vi snakket bil med vag mennesker hele helga, det var sjelden det var stille på standen. Vi fikk også konvertert noen non vag mennesker, da de mente at VACN virka som en skikkelig bra klubb, så det er jo morsom tilbakemelding og få. 

Golf 1 Gtien vi hadde på standen vant 2 plass i Volkswagen klassen, så det var jo morro. 

Vi var heldige å ha en stand plass rett ovenfor lastebilen til filmen Børning, de hadde mange happenings som dro bra med folk, vi fikk også gleden av å hilse på flere av skuespillerne. 

En kamerat kjørte Bil Baldwin til og fra treffet, så litt tilfeldig endte han opp hos oss på vår stand, hvor han hadde tingene sine i bilen vår som sto på standen og spiste de fleste måltider med oss. Vi var også så heldige å ha Magnus Walker innom standen vår. For de som ikke kjenner til Bil eller Magnus så er de litt av noen legender borte i statene. 

Alt i alt var det en vellykket helg og vi som sto på standen fikk reklamert for klubben og delt ut litt goodies. Vi fikk masse gode tilbakemeldinger på stand og bilene vi stilte ut, de representerte klubben og viste mangfoldet i klubben på en god måte. 

Har du noen bilder eller tilbakemelding på noe som var bra eller dårlig ifra standen vår på gatebil? Send meg en mail på anders@vacn.no. 

 

 

Hovedstyret takker Jeanette og Anders for deres gode initiativ og gjennomføring av en super profilering av klubben. Denne artikkelen er også skrevet på oppfordring fra styret. Slik aktivitet setter vi stor pris på.