Treffrapport Drevsjø 2015

Som i fjor valgte klubben å ha vintertreff på Drevsjø i Engerdal, vi valgte også i år å ha femundtunet som base. I år var femundtunet fullbooket og vi fikk høre at det også bodde mange i hytter i området rundt femundtunet. Dette lovet bra for oppmøte på isen.

De første funksjonærer og representanter ifra styret ankom hotellet torsdag kveld, styret var i år stasjonert på femundhytta inne på femundtunet. Her var det sekretariat og det ble også tatt teknisk for de som ønsket det.

I år valgte vi å kun ha sekretariat på femundhytta, grunnen for dette var at det ikke var noe telt eller varmestue ved isen. Og det gjorde det enklere for våre funksjonær som satt i sekretariatet å holde orden på lisenser, startlister og startnummer. Kortterminalen vår fungerte også her. Sekretariatet var åpent morgen, lunsj og kveld alle dager.

Banen var i år en god del mer teknisk en vi kjente den fra i fjor, det var mindre rette strekker og flere svinger, noen likte dette bedre, andre foretrakk den gamle. Vurrusjøen iceway gjorde en god jobb med å holde banen måkt og var tilgjengelig på banen alle tre dager.

Været var veldig vekslende gjennom hele helgen, fredagen startet med lett overskyet og endte i en pen solnedgang. Lørdagen startet i antydning til blå himmel, men endte i lett snøstorm takket være stormen Ole som kom inn over landet lørdag kveld og natt til søndag. Søndag var det lett snøvær og noe vind gjennom hele dagen.

Til tross for det vekslende været var det konstant med biler på banen. Grunnet en stor andel av biler på ispigg valgte vi dele kjøringen i to heat, biler med ispigg og biler med vanlige piggfrie eller piggdekk. I utgangspunktet ble det kjørt 15 min per heat, men dette ble regulert etter hvor mange som sto i kø. Dette fungerte utmerket og det ble masse kjøring på alle. I løpet av helga hadde vi totalt 63 biler på banen og ca 120 deltakere.

Klubben lånte to biler til bruk som tauebiler på isen, en Amarok lånt av Møller bil Romerike og en Transporter av Møller bil Jessheim. Disse fungerte utmerket og vi ønsker å rekke en stor takk til begge Møller avdelinger for lånet.

De som ikke interesserer seg for et isbanetreff med sin egen bil har ikke prøvd, her har alle det morsomt, uansett hvilke hjul bilen driver seg frem på og hvor mye hester man har.

Fikk du ikke vært med på treffet? Du kan lese mer om våre treff i år her. Det neste hovedtreffet er 5-7 juni, sett av tid i kalenderen allerede nå.

Du kan se flere bilder og film på forumet vårt (kun for medlemmer).

Takk til alle som kom og gjorde dette til et kjempe bra treff!