Treffrapport Hovedtreff Rudskogen 2015

Årets siste hovedtreff er overstått, og hvilket treff det endte opp med å være!

Også denne gang begynte de første deltagerne og medlemmer fra styret å dukke opp torsdag ettermiddag og kveld. Camp ble satt opp og biler gjort klar. Allerede natt til fredag begynte plassen å fylle seg opp, noe som lovet bra for resten av helgen.

Fredag morgen våknet vi til strålende vær. Fra sekreteriatet åpnet og til godt utpå formiddagen var det kø med folk som ønsket å registrere seg for å kjøre på banen. Førermøte ble gjennomført og banekjøring var i gang. Til å begynne med ble heatene delt opp litt etter hva som sto kø, men dette ble raskt endret til fast å ha 20 min per heat, fordelt på banebil, Drifting/Sladding og Gatebil, en løsning som førerne virket fornøyd med.

Også denne gang var andre merker velkommen til å kjøre på banen. Å godta non-vag merker på banen er ikke noe som er nytt for klubben, dette er blitt praktisert i flere år for å fylle på banene som har god kapasitet.

Lørdagen startet med strålende vær, i løpet av natten hadde depotområdet virkelig fyllt seg opp med biler, telt og folk. Det var kø i sekreteriat også denne dagen når det åpnet, det var nå også mulig å registrere seg til utstilling.

Nytt for dette treffet var at utstilling var gratis for medlemmer og ble flyttet til lørdagen, dette som et forsøk på å se om flere ville delta da mange har lang reisevei og reiser tidlig hjem søndag.

Parkeringsvaktene fikk sitt og stri med da det kom langt flere biler til utstilling en vi hadde trodd, totalt 136 biler. Vi fikk såvidt funnet parkering til de siste bilene. Innkjøring til utstilling stengte kl. 13:00. Utstillingsområdet kokte av folk hele dagen og vi fikk gode tilbakemeldinger ifra deltagere, publikum og våre samarbeidspartnere som hadde stand rundt om på området.

Premier donert av partnere ble loddet bort i løpet av dagen til deltagere trukket tilfeldig ifra listen. To heldige vinnere fikk med seg Steg 1 chiptrim av OCT-tuning til en verdi av 15.000,- hjem. En ble trukket ut fra listen over førere på banen og en ifra listen med utstillere.

Søndagen var vi også heldig med været, men pga kirketid og lang reisevei var det mange som brukte formiddagen på å pakke og vende snuten hjemover. De som ønsket å kjøre på banen fikk masse kjøretid da banen var åpen frem til 17:00. Vi fikk noen få som registrerte seg for kjøring kun søndag. Totalt sett hadde vi 218 biler på banen i løpet av helga, 76 av disse var non-VAG. Dette er rekord i totalt antall biler på banen i klubbsammenheng, så dette er vi meget fornøyd med.

Klubben ønsker å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere som bidro med vakthold, premier og stands på treffet, komplett liste finner du i egen artikkel her.

Til sist, men ikke minst, takk til alle som dukket opp og gjorde dette til et av de beste treffene i klubbens minne!

Vi ses på treff i 2016!

Mediatråd med bilder ifra treffet finner du på forumet her (kun for medlemmer).