Oslo Motorshow 2015

Klubben valgte i år og ha stand på Oslo Motorshow på Lillestrøm 23-25 Oktober. Vi fikk tildelt en bra spot rett innenfor hovedinngangen til hall C sammen med en del andre bilklubber.

Medlemmer av styret var på plass allerede onsdag kveld for å legge gulv og sette opp standen, torsdag kveld ble bilene kjørt inn. Også denne gang ble det valgt biler som viser mangfoldet i klubben på en god måte. Litt tilfeldig var det at alle biler (bortsett fra en) var sølv/gråfarget. Hotshop as i Trøgstad lånte oss Type 1 dragsteren deres.

Oslo Motorshow hadde i overkant av 40.000 besøkende i løpet av helgen og det var mye bra å se på i alle hallene, alt ifra RC biler og lastebiler, motorsykler og biler av alle typer og merker og til store semi trailere.

Det var mye trafikk på standen hele helgen, spesielt lørdag var en travel dag. Standen var en stor suksess og vi solgte masse tskjorter, skiltplater og andre produkter. Mange valgte å melde seg inn i klubben eller fornye medlemsskapet sitt.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som kom innom og slo av en prat, medlemmer som lånte oss bilene sine og til de som hjalp til på stand i løpet av helga.