Gi Bobla på låven nytt liv.

Selv om det begynner å bli færre bobler å se på veiene står det fremdeles mange eksemplarer rundt omkring i landet. Noen er satt bort for å ta vare på mens andre er pensjonert og bare blitt stående. Man finner dem i garasjer, i skogen, på gårdsplasser og på låver. Felles for mange av disse er at eierne enten ser på dem som gammelt søppel eller aldri får tid til å ta skikkelig vare på dem.

Blant klubbmedlemmene finnes det mange som er interessert i slike gamle klenodier. Noen ønsker å holde de vedlike i patinert stand, andre vil modernisere dem med bedre motor, bremser, felger og dekk. Atter andre ønsker å bygge dem om i slik stand at de ser ut som om de er veldig gamle og slitne mens de i virkeligheten er i meget god teknisk stand.

Hva bør du gjøre dersom du har en gammel VW stående? Svaret er enkelt: Meld deg inn i VACN, møt likesinnede og få inspirasjon, tips og rabattavtaler som gjør at du kommer i gang med restaureringen. Hvis du skal kvitte deg med den uansett så anbefaler vi at du melder deg inn i vacn for å få tilgang til annonsering på vårt forum. Det er blant kjennere at du får riktig pris men ennå viktigere: Blant våre medlemmer har du mye større sjanse for at bilen din får nytt liv og ikke får en rask død som jordebil hos en tilfeldig kjøper på finn.no

Du finner flere bilder ved å bla med pilene i bildekarusellen.

Trenger du inspirasjon så sjekk ut tråden på forumet omPetters Boble.

Hvor raskt kan du skifte viftereim på bobla?