Tore Kviltens Audi S4

Tore Kvilten er en bilinteressert tjuefemåring fra Engerdal som nå bor i Oslo. Han jobber som vekter og bilpleier. Bilinteressen har fulgt han gjennom hele livet hvor både småbiler og tråkketraktorer var en stor del av barndommen. Nå som Tore er voksen og tråkketraktorene er gjemt bort, er det ordentlige biler som gjelder. Og når det gjelder Tore, så er han den perfekte ingrediens for å få rå biler enda råere.

Våren 2012 fant Tore en ny drømmebil. Det var en grå Audi S4 2,7 Biturbo sedan. Den hadde riktig fargekombinasjon både utvendig og innvendig, og var en bil han lenge hadde ønsket å eie. Så han fikk med seg Frode Larsen og dro for å se på bilen. Etter en grei inspeksjon visste han at han måtte ha den.

Det første som ble gjort med bilen var å montere justerbart senkesett av merket Supersprint Black Evolution. Felgene som Tore hadde bestemt seg for ble bestilt kort tid etter bilkjøpet. Men siden leveringstiden ble utsatt fra uke til uke, så ble han kjørende på svarte 17” og etterhvert sølv 18" OZ felger, som ikke akkurat var førstevalget. Men når felgene endelig kom, så var det absolutt verdt all ventingen. 3SDM 0.05 felgene i størrelse 9,5 x 18 sitter som et skudd på bilen. Disse ble valgt fordi de er så konkave og fordi de ble lansert for første gang i år. Derfor så håpet Tore at han ble den første, hvert fall i Norge, til å ha dem. En annen bonus er at de er vanvittig enkle å holde rene. Etter at forskjermene ble valset, så kunne bilen senkes ned til riktig høyde som vi ser idag.

Men bilen er ikke ferdig enda. Tore har en lang liste over ting han ønsker å gjøre videre. Ny eksos, nytt ratt, carbonlister innvendig, bakfanger med annen diffusor, shortshift, tykkere stabstag, stort sidespeil på høyre side, turbotrykksmåler og skidplate er ting som skal gjøres med bilen. I tillegg så er Tore felggal og er stadig på jakt etter nye felger.

 

1999 Audi S4 2,7 Biturbo Sedan 

Senkesett:
Supersprint Black Evolution
Felger:
3SDM 0.05 9,5 x 18
Annet:
Chip, Valsede hjulbuer, VACN-skiltplater 
Takk til:
Frode Larsen, for at han brukte sin fritid til å se på bilen
Prosjekttråd:
Link til prosjekttråd. (kun for innloggede medlemmer)