Godt Nyttår fra oss i Hovedstyret!

Nytt år, nye muligheter, være seg på bilfronten eller på det personlige plan.

Det gjelder også for oss som styrer den beste bilklubben i verden (i våre øyne). Vi bruker mange timer i løpet av ett år for at dere skal få en god opplevelse både på treff og inni internett.

Først noen refleksjoner over 2012:

De fleste av oss som sitter i styret nå, er stort sett ferske, men føler at vi har brukt tiden godt til en stor forbedring i å få kontroll på hvordan klubben skal driftes fremover. Vi har fått ned det meste av rutinene skriftlig, noe som gjør det lettere hvis noen faller fra, og vi vet hva som skal gjøres for å opprettholde klubben på ett høyt nivå. Vi har fått på plass nye nettsider som gjør administrasjon av dere enklere, interessante nyheter på vacn.no flere ganger i uka og ett nytt stort styre som alle jobber for at det blir enda bedre opplevelse for dere på treff fremover. Treffpunkt har fortsatt den gode trenden med godt stoff og med meget høy kvalitet. Vi har fått dedikerte styremedlemmer som jobber med samarbeidspartnere, som igjen gir dere gode rabatter. Alt i alt en god trend mot det vi ønsker å være.

Så hva med 2013?

I 2013 er VW-Audi Club Norwegen 20 år!

 18 august 1993 samlet John Kopperud en gjeng entusiaster og dannet denne fantastiske klubben og det står veldig klart hva som er hovedmålet, sakset fra BRREG.no:

Virksomhet/art/bransje:

Samle bilinteresserte med særlig interesse for VW og Audi, spre

 

kompetanse og arrangere samlinger til faglig og sosial glede for

 

medlemmene.

Og dette skal vi fortsette med i år.

Vi har planlagt mange aktiviteter i år som skal komme de fleste medlemmer til gode. Utvida hovedtreff med flere banekjøringsdager, fler aktiviteter på treff, jubileumstur til Wolfsburg og Ingolstadt blant annet. Vi vil også gi ett bedre tilbud i nettshopen med flere og kulere produkter.

Til slutt så vet vi at det er nå en hektisk tid for å klargjøre bilene for sesongen og man bruker mye av tiden på nett for å få inspirasjon og gode råd. Det beste stedet for akkurat dette er på vårt eminente forum…

 

Med ønske om ett riktig godt nytt Bilår!

Mvh

Hovedstyret v/Leder John-Arne Øverby