Ny klubbshop!

Nå har vi fått ny klubbshop. Det er fortsatt vår solide samarbeidspartner Aksess&Daylight som leverer tjenesten. Men shoppen har fått helt nytt design i tråd med klubbens websider og forum. Ennå bedre er det at shoppen har fått hundrevis av nye artikler i alle regnbuens farger. Alle artiklene har tøffe vacn-logoer og/eller den orginale VW-Audi Club Norwegen-logoen.

Bildene her gir et lite innblikk i noen av artiklene. En rekke klesplagg finnes nå også i damemodeller. Vi har både hverdagsklær, treningstøy, klokker, utstyrsbagge, solbriller, capser, luer, drikkeflaske og mye annet rart som du kan trenge. Dessuten finner du noen tøffe klær for junior i familien. På en rekke av artiklene kan man velge om det i tillegg til diskret logo på brystet også skal ha stor klubblogo på ryggen.

Her kan du gå til klubbshoppen (kun for innloggede medlemmer). 

I tillegg til alle de utvalgte artiklene våre finner du også hele sortimentet av treningstøy i Craft-serien og masse treningsrelaterte klær i vindtett, vanntett, fukttransporterende, varme og kalde. Det er videre mange treningsrelaterte saker som luer, vanter, drikkeflasker, bagger, og en haug med andre nyttige og kule artikle. Videre har vi også et gave-sortiment hvor du blant annent vil finne flotte glass, strandbag, solbriller, headsett, med mer. 

Skiltplater selges- og klistremerker gis bort i lokallagene og på treffene i klubben. De som har lange avstander til nærmeste aktive lokallag og heller ikke drar på treff kan nå endelig kjøpe både skiltplater og klistremerker i klubbshoppen. Klistremerkene koster kr 5 pr stk mens skiltplatene har samme pris som hos lokallagene kr 50. Merk at porto/ekspedisjon er kr 90 pr ordre uansett størrelse, så det lønner seg ikke å bestille klistremerker alene.

Hovedstyret har fremforhandlet en god avtale med leverandøren så artiklene har meget gunstige priser sammenlinget med kjøp av tilsvarende artikler andre steder.

Ikke medlem men har lyst på alt vi frister med? Gå til innmelding i klubben. Bli medlem og spar inn kontingenten alene på en handel i klubbshoppen. Handler du en vinterjakke så har du allerede spart inn kontingenten i klubben, sammenlignet med å handle jakka i en vanlig butikk.

Nyhet for lokallagsstyrene: Nå kan dere bestille pakker a 50 stk skiltplater og 50 stk klistremerker fra klubbshoppen, ved å sende mail til Aksess & Daylight-adressen som angitt på klubbshoppen. Dette er vederlagsfritt for lokallaget, da hovedstyret betaler. NB det er kun personer som er i lokallagsstytrene og står oppført på på denne siden som tillates å bestille. Andre som forsøker å bestille blir nektet, eventuelt blir fakturert full pris for ordren. 

Lokallagsstyrene kan også kontakte Aksess & Daylight direkte for avtale om artikler med lokallagsnavnet under klubblogoen.

Nedenfor ser du et lite utvalg av klærne fra shoppen.