Morgenstund - bla i bildekarusellen

Morgenstund på Rudskogen

Det er søndag morgen klokken 0700. Sola skinner mellom morgendisen og trærne og er i ferd med å tørke opp asfalten etter nattens fuktighet. I dag er treffets hoveddag med utstillingen sammen med fortsatt banekjøring. På lørdag var det meget godt oppmøte med ca 150 biler på banen og vi venter godt oppmøte på banekjøringen også i dag. Samtidig har vi sperret av et stort område som i løpet av formiddagen blir fylt av nyvaskede flotte biler i alle farger og fasonger når utstillingen går av stabelen. Har du lurt på å ta en tur på treffet men ennå ikke vært her? Det er i dag du skal komme.

På den store asfaltplassen har vi nå ca 100 biler. Det er trekkvogner av alle slag, varebiler med plass til ekstra dekksett og verktøy, banebiler, hverdagsbiler og noen som står og venter på siste shining før utstilling. Medlemmene ligger fortsatt og sover, det er kun observert et par våkne sjeler i tillegg til søpleplukkeren og toalettvaskeren som jobber her, samt hovedstyrets medlem som tok første morgenvakt. Lørdag kveld var det fyr i grillene og mange tok seg en velfortjent cola, øl eller sterkere saker.

Vi er på den store asfaltplassen "det nye depotet" og her møtte vi på morgenfuglen Rune Storesund. Han er allerede oppe og borte ved sekretariatet for å studere dagens tidsskjema. Rune ble medlem for et par år siden og angrer ikke. Vi spurte hva han synes om lørdagen, og svarene kom på entusistisk Karmøy-dialekt: "Helt topp, jeg fikk med meg både fotokurs, fikk testet min Golf IV GTI på banen og dessuten deltatt i VACCS. Jeg synes banen er kjekk å kjøre på. Det var utfordrende med oppbremsing i nedoverbakke før sving og deretter gi gass ut av singen i oppoverbakke. En nyttig og artig utfordring da det var vått og glatt på banen første del av dagen i går."

Rune har kjørt 55 mil fra Karmøy for å komme hit. "Denne gangen kjørte jeg alene men her treffer jeg både noen jeg har truffet før og blir kjent med mange nye. Dette er en super klubb å være medlem i."

Når klokka har rundet 0830 dukker Jeanett fra utstillingsgruppa opp i sekretariatet. Vi blir enige om at vi nå har knall blå himmel og strålende sol, kun et par tåkeskyer langt ute i horisonten. Vi ønsker derfor velkommen til en solfylt og fint VACN-arrangement utover dagen og vil gjerne se DEG her.