Treff er gøy

"Hovedtreffene på Våler er helt topp," sier den fornøyde Golf eieren Kristian Lehne. Johan Andre Moldestad i midten og Jon Christian Aardal til høyre følger nøye med på Kristians siste finpuss på Golfen før utstillingen.

En kjøretur fra Arendal gjør ingen ting for å komme på treff i VACN. Kristian rapporterer om kjempe-stemning på campen hvor deltakerne overnatter. Vi var 30-40 stykker i teltet, og det hadde bål inne i midten. Kristian gir skryt til telemarkingene Stian Olsen som stilte med teltet og Raymond Andersen som underholdt med musikk.

Det beste med treffene er å bli kjent med og gi et ansikt til folk man har hatt kontakt med via diskusjonsforumet i klubben. Samtidig håper Kristian på premie på utstillingen på søndag. "Får han ikke pokal i dag så er bilen til salgs i morgen", skyter Johan Andre spøkefullt inn til slutt.

Det hører med til historein at Kristian vant premie for Topp 5 VW, så bilen er fortsatt i hans eie og skal på flere treff. Han blir derfor å se på treffet hos VACN Oslo Lokallag på lørdag 22. september.

Fakta om bilen: 

Årsmodell: 2006
Merke: Volkswagen
Modell: Golf Mk5
Motor: 2.0 TDI 140hk
Drivverk: 4motion
Farge: LC5F Blue Graphit
Understell: Luft
 

Flere bilder av bilen:

Foto: Sindre Fiskerstrand

 

Foto: Henrik Haugen

Foto: Jon Christian Aardal

Foto: Jon Christian Aardal