WRT vinner igjen!

Det Belgiske Audi teamet WRT kjørte i dag inn til 2. og 3. plass i serien Blancpain Endurance Series i Navarra (Spania) og sikret seg dermed hele to seiere. Stéphane Ortelli/Christopher Mies/Christopher Haase sikret seg fører tittelen i Europe-wide serie GT3 sports cars og Frank Stippler/Oliver Jarvis/Filippe Albuquerque like bak ble det også sammenlagt seier for teamet.

W Racing Team kjent som WRT, ble etablert i 2009 av tidligere sjef for Volkswagen Motorsport René Verbist, racersjåfør Vincent Vosse og entrepenør Yves Weets.
Teamet kjøpte i 2010 3stk Audi R8 LMS som ble brukt i Belcar Endurance Championship, den franske GT Championship (nå kalt GT Tour) og SPA 24 Hours løpet. Det var suksess fra start til slutt og de imponerte med å vinne 24 timers løpet på SPA Francorchamps i 2011. Teamet deltar også med Volkswagen Scirocco GT24 som de bruker i den Belgiske Touring serien.
WRT får også mye støtte og support fra våre Belgiske likesinnede i de Belgiske Volkswagen og Audi klubbene som følger laget tett. For ordens skyld kan vi da nevne at VW-Audi Club Norwegen ikke sponser slike aktiviteter, våre midler går kun til klubbens drift i form av alle medlemsfordelene.

For 2012 sesongen har laget representert Audi og under 24 timers løpet på den beryktede F1 banen i Belgia SPA Francorchamps, fulgte et TV team dem.
Resultatet kan du se her:Sjekk ut teamets hjemmeside her: http://www.w-racingteam.com/
Vi gleder oss til å følge disse gutta videre i 2013