Foto: Bjørnar S

Rapport fra Oslo Motorshow

Nå treffer du klubben på egen stand på Oslo Motorshow 2012 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messa begynte fredag 26. oktober og har siste dag søndag 28. oktober. 

Her er det mye spennende og interessant å se på for alle som liker spesielle kjøretøyer. Det er masse flott å se på av kjøretøyer fra motorsport, -hobby og -industri. Man finner alt fra flotte gamle orginale biler i bedre tilstand enn nye og til ekstremt ombygde superkjøretøyer. Her er mye spennende innen lakk, motor, karosseri, hjul, understell og annet show. Dette er rett og slett en super samling av spesielle doninger, hvor du som motorinteressert finner mer enn nok å bli begeistret over.

VW-Audi Club Norwegen stiller med en fin stand hvor vi viser frem noen meget severdige biler og informerer om klubbens virksomhet. I år har vi med oss en heftig Audi R8, en nydelig klassiker av en Golf 1 og et rått banebilbygg i form av Audi S2. Vi deler ut gratis eksemplarer av medlemsbladet Treffpunkt og diverse profileringsartikler. Hos oss får du også bærepose til å bære med deg sakene du har sanket omkring på din vandring på messa.

Vi slår av en prat med medlemmer og andre besøkende. Det er flere flere som har meldt seg i klubben på stedet. Dette kan gjøres online fra PCen hvor besøkende også kan få demontrert hvordan nettsider og forum ser ut for innloggede medlemmer. Vi kjører også medlemstilbud slik at de besøkende potensielle nye medlemene får medlemsskapet ut resten av 2012 på kjøpet når de nå tegner medlemskap for 2013. 

Vi er meget godt fornøyde med messa og synes det er veldig hyggelig med alle besøkende medlemmer og gjester som stikker innom for en prat. Dette er primus motorer i styret, Arve og Jan André helt enige om. Også John-Arne, Bjørnar og flere andre fra hovedstyret har bemannet standen til tider.

Du fortjener en tur på showet - det er fortsatt mulig på søndag, håper vi sees.

For mer info om messa klikk på reklamen for messa til høyre på forsiden av www.vacn.no