VW-Audi Club Nowegen VACN på Oslo Motorshow 2012

Oslo Motorshow - vinn billetter.

Oslo Motorshow arrangeres i år fredag 26. til søndag 28. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Der finner du det heftigste av kjøretøyer fra motorsport, -hobby og-industri.

VW-Audi Club Norwegen stiller med en stor fin stand hvor vi viser frem noen meget  severdige biler og informerer om klubbens virksomhet. Vi vil dele ut gratis eksemplarer av medlemsbladet Treffpunkt så langt lageret rekker, slik at gjestene har noe å glede seg til når de er ferdige med messa. Vi kjører også messetilbud på innmelding for nye medlemmer i klubben: Meld deg inn og betal for 2013 og få resten av 2012 gratis. Innmelding kan gjøres fra vår online PC, kontingenten betales med kort på nett.

Vi fikk meget gode tilbakemeldinger på fjorårets stand og satser på en like bra gjennomføring i år, forteller Arve og Jan André som er primus motorer  for klubbens deltakelse på showet. Både medlemmer, kommende medlemmer og alle andre er hjertlig velkomne innom for å se på utstillingen og slå av en prat med styremedlemmene og andre klubbmedlemmer du møter der. Du fortjener en tur på showet, håper vi sees.

Vi du vinne to gratis biletter, verdi tilsammen 400 kr?

Slik deltar du:

  • Logg deg inn på nettsidene øverst til høyre.
  • Hvis du ikke har logget inn på den nye hovedsiden før så må du nullstille ditt passord. Det er en knapp med spørsmåltegn oppe i høyre hjørne.
  • Gå til din medlemsprofil ved å klikke på navnet ditt.
  • Kontroller at all informasjon stemmer og er fylt ut i riktig felt (navn, adresse, epost, telefon, osv), hvis ikke så endrer du til korrekte verdier.
  • Husk at navn skrives med stor forbokstav og ellers små bokstaver, der har vi mye feil i registeret nå.
  • Klikk på den neste arkfanen "ekstrainformasjon" og fyll inn riktige verdier for deg, og kryss av i nederste felt (om å delta i trekningen) så blir du med i trekningen om gratis billetter.

Onsdag 24. okt kl 18 stenger vi konkurransen og trekker ut vinnerne blant medlemmer som har ryddet opp i egen profil og dessuten krysset av i feltet om konkurransen som angitt over her. Vinnerne kunngjøres på diskusjonsforumet vårt, og billettene utleveres senest ved inngangen den dagen du kommer.

De som ikke er medlemmer i klubben kan også delta i trekningen ved først å melde seg inn (kr 400 pr kalenderår, betales online med kort) og deretter gjøre slik det står ovenfor her.

Det blir trukket ut 7 vinnere som får 2 billetter hver. Ved å delta i trekningen hjelper du både klubben og deg selv ved at vi får kontrollert og ajourholdt medlemsregisteret vårt. Det er viktig blant annet slik at Treffpunkt og Autofil kommer til din korrekte adresse.

 Mer info om Oslo Motorshow 2012 finner du her.