SubZero 2016

Årets vintertreff, VACN SubZero 2016, fant sted i Ljusnedalen. Ikke langt fra Funäs i Sverige.

Femundtunet på Drevsjø som vi har brukt de sist par årene var utleid til UDI, noe som betydde at vi måtte snu oss rundt og finne en alternativ lokasjon. Vi kontaktet flere steder som kunne være interessant, men på grunn av våre krav om fri db grense, biler uten skilt og ispigg ente valget på Gyllene Bocken, et hotell i Ljusnedalen. De tilbød seg å lage en bane til klubben og hadde mange ledige overnattingsplasser helgen 6. og 7. Februar. Avtale ble inngått og tegninger til banen oversendt.

Allerede torsdag kveld begynte parkeringsplassen utenfor hotellet å fylle seg opp. Mange benyttet sjansen på å leie snøscooter eller ta en tur på ski i bakken ikke langt fra hotellet. Sekreteriatet var denne gang i peisestuen på hotellet og mange benyttet sjansen på melde seg på og ta teknisk allerede fredag kveld. Alle biler som gikk igjennom teknisk kontroll fikk utlevert klistremerker med treffets logo til å ha i rutene på bilen.

 

Banen lå ca 5 minutter fra hotellet. Mange var ivrige på å komme i gang når banekjøringen startet kl. 09.00 lørdag morgen. Været var med oss og temperaturen holdt seg rundt null hele helgen. Klubben stilte med tre tauebiler, en Amarok lånt av Møller Bil Ryen, en Transporter lånt av Aktiv Auto og en Audi A6. Grunnet lite snø var ikke brøytekantene så høye, men det hindret ikke folk å sette seg fast, så tauebilene var i konstant drift hele helgen.

 

Lørdag kveld stilte Gyllene Bocken med felles middag i form av grillbuffet, mange medlemmer benyttet også sjansen til å få noe kaldt å drikke på i hotellets bar. Her fikk gamle og nye medlemmer sjansen på å hilse på hverandre og stifte nye bekjentskaper.

Søndag morgen var det ikke like mange som sto og ventet når banen åpnet, men utover dagen var det likevel mange biler på banen.
Enkelte mer ivrige en andre.

 

Det ble tatt en del bilder og film i løpet av helgen, dette kan du se i medietråden på klubbens forum (kun for medlemmer).

Takk til alle som tok turen og gjorde dette til et kjempe treff. Vi ses på Våler 4. og 5. Juni!

Til sist, men ikke minst ønsker vi å takke våre samarbeidspartnere Aktiv Auto, Møller bil Ryen, Ice.net, Kollevold as, Blinkebil as, 101 Graphic Design og Gyllene Bocken.