Foto: Erlend Danielsen /Finn Kristian Kleppe

Hovedtreff Vålerbanen 2015

Årets treff på Vålerbanen er over og vi er hjemme igjen etter en vellykket helg for nye og gamle klubb medlemmer.
Været var veldig tilogfra igjennom helgen, fredag hadde vi solskinn hele dagen, lørdag regnet det og søndag var det overskyet med lett regn innimellom. Været til tross så ut som alle koste seg både i campen og i baneområdet.

I år valgte vi å kjøre spor bane 1 og 2 og drifting/sladding på bane 3. Dette viste seg å ha være en stor suksess da man kunne velge selv hvilken kjørestil man ønsket å bruke og man kunne få testet bilen sin og seg selv både med og uten kontrollert hjulspinn.

Totalt var vi ca 140 påmeldte biler på banen denne helga.

De første ankom Vålerbanen allerede torsdag kveld, telt ble satt opp, campingvogner rygget på plass og banebilene fikk sine siste justeringer til banekjøringen dagen etter. I kjent stil var det flere som monterte de siste delene eller mappet bilen på vei opp til våler eller i campen mens grillmaten lå over glørne.

Utover kvelden begynte campen å fylles av folk og biler, det var felles grilling og god varme i grillene rundt om. Flere hadde med seg partyanlegget og det var godt med liv utover de sene nattetimer.

Flere gikk runden og fikk hilst på gamle bekjentskaper og laget seg noen nye. Styret fikk gleden av å hilse på medlemmer som hadde tatt turen fra Bodø, Stavanger og Kristiansand, det er alltid moro å se at avstand er ingen hindring for å delta på treff.

Fredagen startet med solskinn og det gikk ikke lenge etter at sekreteriatet og teknisk åpnet før det var mange som ville registrere seg og få bilen sin godkjent. Det var det god trøkk på banen hele dagen og logistikken med banekjøringen gikk knirkefritt. Alle fikk mye kjøretid og mye bra kjøring!

Ved depot var det flere sponsorer som hadde utstilling hvor det var mulig å stikke innom for en prat eller se hva de hadde å tilby.

Lørdagen startet med rimelig ruskete vær, så naturlig nok var det ikke like stor pågang i sekreteriat og teknisk denne dagen. Men de som kjørte fikk masse kjøretid med minimalt med venting.

Lørdagskvelden var det kommet enda flere til campen for å delta på det sosiale og for å få med seg utstillingen dagen etter.
Politiet var informert om vårt arrangement og tok en tur innom for å hilse på. Ting gikk litt roligere for seg denne kvelden, men enkelte måtte også her minnes på tidspunkt for når det skal være stille i camp.

Søndag var det duket for utstilling og vaskekøen startet tidlig på morgenen. Vi hadde ca 60 biler som stillte til utstilling, og det var bra oppmøte i alle klasser med unntak av Seat/Skoda klassen.

Været var med oss og det begynte ikke å regne før rett etter at premieutdelingen var over.


Vi ønsker å takke alle de oppmøtte og våre partnere Møller Bil Jessheim, Møller Bil Romerike, O.CT tuning, Meca Oslo, Mekonomen Elverum for utlån av biler, og for premier til utstillingen.

Alt i alt er vi meget fornøyd med treffet og vi håper vi ser dere alle igjen på Rudskogen i August!

Vi er allerede i gang med forberedelser og ser frem til nok et bra treff, denne gang med fint vær hele helgen.