Autofil Vintershow - Vålerbanen

Dersom du synes det er langt å kjøre til Funäsdalen i Sverige for å være med på klubbens egen isbanekjøring trenger du ikke å fortvile. Lørdag 2. februar inviterer nemlig Autofil til vintershow og iskjøring på Vålerbanen!

Tre kilometer fulle av avanserte kurver, lange rettstrekker og halsbrekkende sjikaner - uten fartsgrenser er tilgjengelig for alle medlemmer av VACN. Prisen på 150 kroner per person dekker obligatorisk ulykkesforsikring som kreves av Vålerbanen. Ellers er det helt gratis! 


Litt praktisk informasjon følger under. Lurer du på noe mer kan du se her.
- Bilen skal være registrert med skilter, og i teknisk god stand. 

- Hjelm er ikke påbudt, men anbefalt. Snøen griper fort tak i bilen, så det kan fort skje at en bil havner på taket. Da er det greit å beskytte hodet.

- Alle kjøretøy skal gjennom teknisk kontroll.

- Biler med 90 dB eller mer vil ikke få kjøre på banen.

- Piggdekk skal ha maks 3 mm overheng (rallypigg er ikke tillatt).

- Prøveskilt / dagsprøvekjennemerker er tillatt. 

- Kjøretøy med prøveskilt skal ha dokumenter der det fremgår at det skal kjøres på Vålerbanen.

- Det er ikke tillatt å benytte lisensierte kjøretøy.

- Samtlige førere skal ha gyldig førerkort.

- Volkswagen / Audi-klubben regnes som vanlige abonnenter og kjører med dette gratis. Pris for ikke-medlemmer og ikke-abbonenter er 400 kr + forsikring. 

- Banen er åpen fra 09:00 til 16:00.

 

Dette arrangementet arrangeres i sin helhet av Autofil, VACN har ikke anledning til å svare på spørsmål utover det vi har skrevet her. Det vil ikke være representanter fra VACN tilstede på eventet og således ikke mulig å få tak i klubbeffekter eller melde seg inn i klubben.