VW til 1000

VW til 1000 #14, 4 mai 2014

Follo volkswagen klubb arrangerer VW til 1000 hvert år som en start på sesongen, i år ble dette arrangert i Ski sentrum, på torget rett ved rådhuset.

Vi kom til treffet litt utpå dagen, da var allerede plassen fylt godt opp av diverse Volkswagen, primært luftkjølte biler, men en og annen vannkjølt bil var også å se. Totalt 70 biler tok turen til Ski denne dagen.

Meguiars hadde stand hvor man kunne kjøpe diverse bilvask og shine produkter. Klubben hadde mange fine premier laget av diverse bildeler, sponset av en lokal bilopphugger.

Arrangør hadde i tillegg til de mer vanlige prisene, pris for barnas favoritt og pioner-prisen, noe som gir et større spenn i bilene som vinner pris en man kanskje er vant til, dette var et velkomment tillegg og gjorde det hele litt mer spennende blant utstillerne.

Været viste seg fra sin beste side denne dagen og mange tilskuere hadde tatt turen til torget for å se på bilene. Det var et stort spenn i biler å se på, alt fra originale biler fra rundt andre verdenskrig til kraftig ombygde callookere og bobler.

En stor takk rettes til Follo Volkswagen klubb for et godt gjennomført treff, vi kommer gjerne igjen!