Classic gruppa inviterer til treff på Huseby dagene

Classic gruppas mini-treff den 5.9 og 6.9 på Huseby dagene (Skedsmokorset)

Lyst å vise frem bilen din nå til helga på Huseby dagene (mini utstilling)?

Classic gruppen har fått mulighet til å vise frem noen av våre biler fra VACN, i forbindelse med Huseby dagene på Skedsmokorset.  Huseby dagene er nå på kommende helg, det vil si lørdag den 5. september og søndag 6. september.
Dette er et «low key» arrangement for vår del, hvor formålet er å få vist oss frem i lokalmiljøet.  Hvor målet er å vise seg frem og muligens rekruttere nye medlemmer.  Det er altså ikke noen tradisjonell utstilling, med vanlig premiering.  Men de 2 beste bilene får hvert sitt gavekort på 1.500 kr fra VACN sin klubb shop. Alle eiere av classic biler som vises får en klubb (VACN) T-shirt.

Merk viktig informasjon:
Da vi står inne bland folket og på søndag er det Barnedåp i friluft, så MÅ vi være der før kl 11:00 på lørdag og før kl 10:00 på søndag. I tillegg ingen av våre biler kan (og får) forlate arrangementet før kl 16:00 begge dager.  Dette er viktig – folkens. Spesielt på søndag.
Vi ønsker å vise litt av bredden i vår klubb, så alle typer biler fra klubben kan stille (altså ikke bare classic).  Er det noe som er uklart eller du lurer på så ta kontakt med hpr@vacn.no.


Går dette bra i år så utvider vi vår del av arrangementet neste år.


Morten Dybing og Hans-Peter Röder
Classic gruppa