Invitasjon til bilmuseumstreff i Horten

Siden 2009 har Vestfold lokallag invitert til Bilmuseumstreff nå på vårparten og i år fortsetter suksessen, Lørdag 27.April åpner Horten Bilmuseum nok en gang dørene kun for VACN denne dagen, dette er noe du må få med deg om du ikke har vært her før. Alle medlemmer, andre interesserte samt familie og venner er velkomne på denne Lørdagen.

Inne på museumet kan du få se biler som T-Ford, Ferrari Dino, Jaguar E-type og elektrisk forhjulsdreven Porsche(!). Inne på museumet står også bilen som fraktet Kongen og Max Manus igjennom Oslo's gater etter Norges frigjøring.

 

Inngangsprisen til museumet er 50,- mens oppmøte på selve arrangementet er gratis. Lokallaget disponerer ingen betalingsterminal så ta med småpenger. Bilmuseumet har visstnok betalingsteriminal men ta med penger for sikkerhetsskyld.

Oppmøte er kl.10:00, omvisningen starter kl.11:00

Vestfold lokallag selger nystekte vafler, saft og kaffe til de som måtte ønske det, forhåpentligvis på en solrik Lørdag.

 

Veibeskrivelse:

Horten Bilmuseum ligger på Sollistrand i Horten, nabo med Horten Tingrett som har samme innkjørsel.

Kommer du fra Tønsberg eller over Skoppum (OBS, bomvei!) så ta gamle/øvre vei inn mot Horten, ta deretter ned til høyre i det første lyskrysset du kommer til (Shell Tveiten på høyre hånd) Ca. 500 meter etterpå ser du et stort byggeprosjekt på høyre hånd, dette er Sollistrand. Kjør inn porten og hold til venstre til nedsiden av bygget. Det skal være merket Bilmusset fra veien.

Kommer du fra Oslo tar du av til Horten i Kopstadkrysset (Statoil-stasjon) og følger hovedveien til du møter på torvet i et T-kryss. ta til høyre og følg Storgata til du kommer til et lyskryss, hvor du så tar til venstre. Ca. 500meter etterpå ser du et stort byggeprosjekt på høyre hånd, dette er Sollistrand. Kjør inn porten og hold til venstre til nedsiden av bygget. Det skal være merket Bilmusset fra veien.

 

 

Det er fullt mulig å få vasket bilen sin flere alternativer innenfor Horten:

Shell Tveiten (Nærmest) - Utendørs selvvask (billigst) og Maskinvask

Esso Storgata - Maskinvask

Shell Apenes - Selvvaskehall

Statoil Holtandalen - Maskinvask

Esso Borre - Maskinvask (lengst unna)

 

 

 

Vel møtt!