Lokallagstreff med Romerike lokallag

Så var det igjen onsdag, og tid for nytt lokallagstreff på Jessheim. Bilen er shinet og det er snart på tide og reise bort.Det hele begynte høsten 2012 da vi var en liten gjeng som gikk sammen om og begynne møtes på Jessheim. Vi syntes reiseveien til Berger og Sandvika var vel lang på vinterveier, samt att vi følte det manglet ett lokallag mellom Mjøsa og Oslo. Nå har Romerike lokallag blitt en realitet, og vi er en koselig gjeng som pleier møtes på McDonalds Jessheim hver onsdag.

Når jeg kommer fram til Jessheim står det allerede to klubb biler på plass, og jeg har en som kjører i følge med meg. Raskt er vi 4 stk på plass, og vi blir raskt flere. Det viser seg att enkelte til og med byttet vakt på jobb for og ta turen innom McDonalds. Denne onsdagen blir vi til sammen 10 stk og praten går lett om løst og fast, og bil er ett populært tema. Det blir både mat og is på dem som ønsker det, og etter litt skravling blir vi enige om og kjøre bort til "stjerna" ved Clarion Hotel Gardermoen og ta noen bilder av bilene våre. Dette ender med att en av oss drar avsted for og få vasket bilen før bildene skal taes. Dette vitner om att vi er veldig glad i bilene våre og ønsker holde dem best mulig og vise dem frem fra den beste siden.

Vi blir raskt lagt merke til når det kommer en samling Vw og Audi kjørende etter hverandre til plassen ved stjerna. Bilene blir linet opp og bildene tatt mens vi står på avstand og snakker om fremtidige planer, og hva som allerede er gjort med bilene. Her er listene lange. Alt fra enkle ting som felger og polering til mer omfattenede ting som coilovers og div styling som er gjort.

Rundt kl 21 bryter vi opp og innser att en koselig kveld er ved enden. Flere av oss skal tidlig opp på jobb i morgen. Det var veldig bra oppmøte til og være i fellesferien. Jeg fikk gleden av og hilse på flere nye ansikter. Det ble også delt ut klubbmerker og skiltplater. Viktig og vise att man er medlem i verdens beste bilklubb!

Vi ønsker nye og eksisterende medlemmer velkommen på Jessheim hver onsdag kl 18.