SKODA Superb med 4Drive og ny utstyrspakke

SKODA lanserer nå Superb Stasjonsvogn 4Drive, som blir en attraktiv modell for det norske markedet. Den får firehjulstrekk, tøff utvendig styling og et omfattende utstyrsnivå.

Den nye modellen får en egen designpakke med beskyttelse på hjulbuer og kanalene, samt kraftige sidelister og endrede støtfangere. Den vil også være gjenkjennelig med runde tåkelys og større luftinntak foran.

Superb stasjonsvogn 4Drive blir utstyrt med Haldex4 firehjulsdrift og utstyrsnivået bygger på Elegance versjonen. Det innebærer et meget omfattende standardutstyr med blant annet Bi-Xenon hovedlys, Amundsen navigasjon med DAB, interiør i skinn eller alcantara, elektriske seter foran, handsfree og multifunksjonsratt.

4Drive versjonen blir i tillegg levert med funksjonene hill hold og bad-road som underbygger dens egenskaper under krevende kjøreforhold. Superb Stasjonsvogn 4Drive får også Mirage dekor innvendig og Trifid 17-toms aluminiumsfelger.  
SKODAs toppmodell Superb har satt en ny standard i sin klasse med god plass og solid håndverk kombinert med svært attraktive priser. I 2011 passerte salget 100.000 enheter for første gang. Den nye Superb Stasjonsvogn 4Drive henvender seg til aktive mennesker som ønsker en stor bil som er like godt egnet for by og motorvei som bratte fjellveier.
 
Priser:
SKODA Superb Stasjonsvogn 4Drive Elegance 

1,8 TSI 160 Hk 4X4
kr 469 700
2,0 TDI CR 140 Hk 4X4 6-trinns DSG (Aut.) 
kr 475 400
2,0 TDI CR 170 Hk 4X4                          
kr 487 500

 Kilde: Møllergruppen pressesenter