FAQ

Ofte stilte spørsmål: (siden er under oppbygging, har du forslag til forbedringer så kontakt oss.)

 1. Hvordan kan jeg betale medlemskontingenten?
  Ved registrering av medlemskap betaler man vanligvis kontingenten med kort. Man kan også generere giro med KID som kommer opp umiddelbart og blir sendt direkte til din epost, 14 dagers forfall.

 2. Hvorfor har VACN medlemskontingent?
  Vi tilbyr medlemmene en rekke fordeler. Mange av disse koster mye penger, feks produksjon og utsending av medlemsbladet, baneleie til treff, kjøp/drift av IT-systemer, trykk/utsending av medlemskort, osv. Kontingenten er mye rimeligere enn alle fordelene du får tilbake, bare rabattavtalene alene sparer inn mye penger for alle som kjøper deler og utstyr til bilen sin. Dessuten blir en klubb med kontingent mye mer seriøs enn gratisklubber, da det vil finnes midler til diverse medlemsgoder.

 3. Hvor mye er medlemskontingenten på?
  Ved å gå til innmelding vil du finne gjeldende kontingent i nedtrekksmenyen nederst.
  Vi har tre ulike medlemskap: Ordinær medlem, familiemedlem (familie i samme husstand som hovedmedlem) og firmamedlem (for firma som ønsker å poste komersielle "til salgs" poster i forumet).

 4. Er kontingenten verdt pengene?
  JA.
  Sjekk ut medlemsfordelene.

 5. Hvor langt medlemsskap kan jeg tegne?
  Vår medlemskontingent gjelder pr kalenderår. Hvis man melder seg inn senere på året så gjelder kontingenten frem til nyttår, hvis man melder seg inn så sent som etter 1. november så kjører vi tilbud ved at kontingenten gjelder også hele påfølgende år. Denne modellen er valgt av praktiske og administrative årsaker. De påfølgende år får du dermed hele år for kontingenten.
  Vi tror også at vår medlemskontingent er så lav at du får et godt tilbud igjen for betalingen uansett når på året du melder deg inn. Vi sender ut vårt medlemsblad sent på året og din tilgang til våre nettsider vil være åpen helt frem til over årsskiftet. Bare en rask tur hos en av våre partnere kan også spare inn igjen kontingenten i form av gode rabatter.

 6. Når får jeg Autofil og Treffpunkt i posten?
  Autofil utgis 10 ganger pr år. 4 av disse gangene kommer også Treffpunkt.
  Etter innmelding vil du komme med i neste uttrek av navn/adresse som oversendes til trykkeriet for utsendelse, slik at du får første blad ca 1-2 måneder etter innmelding.

 7. Når kommer medlemskortet i posten?
  Av praktiske årsaker og for å holde kostnadene nede så samler vi opp nye medlemmer og sender bestilling til trykkeriet av og til. Det går normalt 4-8 uker før du får kortet i posten. Det er hyppigere utsendinger tidlig på året enn senere på året.

 8. Må jeg ha VW eller Audi for å bli medlem?
  Nei, det kreves at du er interessert i VW, Audi, Seat eller Skoda og at du vil bli med og nyte godt av klubbens medlemsfordeler. Du må respektere klubbens statutter og innrette deg slik at du ikke er til ulempe for andre medlemmer.

 

Innloggede medlemmer finner mer medlemsskapsinformasjon i samletråden på forumet.