VW-Audi Club Norwegen lanserer VACN Appen!

Som den første merkespesifikke bilklubb i Norge har vi den ære av å lansere vår egen app, VACN Appen, en app som gir deg tilgang til medlemskortet ditt, nyheter, informasjon om treff og klubbens rabattavtaler rundt om i landet.

Hvorfor app?

Nå trenger du ikke lenger å huske å ta med deg medlemskortet ditt når du skal bruke klubbens litt over 100 forskjellige rabattavtaler rundt om i landet. Du viser bare frem ditt gyldige medlemskort rett i appen. Du kan enkelt sjekke appen etter rabatter i ditt nærområde før du handler.
Fysiske medlemskort blir heller ikke sendt ut automatisk lengre og med appen vil du ha medlemsbevis samme sekund du har registert/fornyet medlemskapet.

Appen gir deg også tilgang til de siste artikler på vacn.no, du har mulighet til å lese om treff og events og andre ting som skjer i klubben.

Få de siste nyheter med engang

I appen har du har muligheten til å skru på varsling, da vil du kunne motta de siste nyheter og informasjon ifra klubben om nye rabattavtaler, treff og lignende før alle andre.

Hvor laster du den ned?

Appen er tilgjengelig på iOS eller Android og kan lastes ned ifra Apple App Store eller Google Play (trykk på linkene for å hente opp appen).Appen er gratis og tilgjengelig for alle, men du må ha et gyldig medlemsskap for å kunne logge på og se rabattavtaler og for å kunne fremvise et gyldig medlemskort.

Du logger inn med samme brukernavn og passord som du bruker på nettsiden og medlemsforumet

Problemer med å logge på?

Har du et aktivt medlemsskap i klubben, men opplever problemer med å få logget på i appen må du oppdatere passordet på din medlemskonto, du kan lese mer om dette på forumet her (kun for medlemmer).

Opplever du fortsatt problemer med å få logget på kontakt medlemsservice via denne siden (trykk på "Send melding til klubben"), huske å skrive at det gjelder login på appen.

Er du ikke medlem, men ønsker å ta i bruk alt som appen kan tilby deg, melder du deg inn her.