Vel blåst, VACN SubZero18!

Årets vintertreff gikk av stabelen forrige helg på Losna Isbane.
Banen er ny for klubben da vår trofaste bane på Drevsjø, dessverre ikke ble til i år.

Heldigvis fungerte Losna som et verdig alternativ, de kunne skilte med hele 5 baner i år.
På den måten kunne vi hele tiden kjøre en klasse på hver av banene og alle fikk like mye banetid.

Ettersom treffet ble flyttet en dag frem til torsdagen, var vi usikre på hvor mange som kom til å stille. Heldigvis ble det et godt oppmøte med flere både gamle og nye fjes. Forholdene var optimale og isen var akkurat brøyta i det vi åpnet banen kl 10.
Alle så ut til å kose seg på isen og vi fikk rullert litt på hvilke klasser som kjørte på hvilke baner slik at alle fikk prøvd seg på forskjellige utfordrende baner og situasjoner.
Kjøringen pågikk helt til kl 16 og det var bra trøkk på banen helt til siste minutt.

Fredag morgen var det enda flere som hadde tatt turen opp til Losna, noen kun på dagstur mens andre var møtt opp for å delta hele helga. Vi fortsatte med samme oppskrift som dagen før og alle så ut til å kose seg også denne dagen. Fredagen var det også kjøring helt frem til kl 20 for de medlemmene som ønsket å kjøre etter mørket hadde falt.

Lørdagen var det duket for mye action på banen med arrangementer på bane 4 og åpne baner for publikum, så banene fyltes opp ganske kjapt med mye forskjellige kjøretøy. Siden det var Pigghelga på Losna Isbane var det også masse hot-rods og amerikanske biler. Alt i alt en god gjennomkjøring på vårt første treff for sesongen.

Vi ønsker å takke Mobile Hokksund og Møller Bil Ryen for lån av hhv. VW Transporter T6 og VW Crafter 4motion til denne helgen.

Om du vil se litt mer bilder fra treffet finner du de her: https://forum.vacn.no/showthread.php?290144-Mediatr%E5d-VACN-SubZero18-8-10-2 resten er øremerket Treff Punkt som går i trykken i disse dager.-