Treff på Huseby gård 6. Aug

Classic gruppa inviterer til treff på Huseby Gård, lørdag den 6. august 2016. Huseby Gård ligger ved Skedsmokorset nord for Oslo.  Det blir premiering av de 3 beste Audi, de 3 beste VW og de 3 beste Luftkjølte (VW). Inngangen er gratis, ja du leste riktig. GRATIS. Vi åpner for ankomst kl 11 på lørdag den 6. august. Skal du være med i vurderingen (for premiering) må du være inne før kl 13:00. Premiering er satt til cirka kl 14:30.

Treffet arrangeres i landlige og flotte omgivelser. Det er god plass, samt familievennlige arealer, med gress og god plass til barna. Huseby gårds egen kafé vil være åpen. Dette er ment å være et uformelt treff som er familievennlig. Vi håper dette kan utvikle seg til å være et fast årlig innslag. Vi håper på godt fremmøte.

Noen ildsjeler har startet er forsiktig arbeid med å etablere en Classic-gruppe i VACN. Gruppen er tenkt å være dekkende for hele landet. Men vi starter i det små med noen få arrangementer her på Østlandet. Vi ønsker selvsagt at dette skal spre seg til alle aktive lokallag.

Hva er nå dette? Må jeg har veteranbil for å være med? Nei, tvert om. Classic gruppa er for de som av VACN sine medlemmer som har VAG produkter som er eldre enn 20 år. Det er egentlig det vesentlige. Vi ønsker at dette skal være en «uformell arena» for de som er interessert i litt eldre VW og Audi. Det er et stort ønske å legge vekt på familievennlige og uformelle sammenkomster. Da med hovedvekt på bil interesse uansett tilstand. Vi ønsker at alle skal være velkommen uansett tilstand på kjøretøyet eller type kjøretøy. Kort fortalt; «uformell, familievennlig, kom det det du har av bil». Vi tenker oss å ta litt etter den amerikanske kulturen hvor man møtes til piknik sammen med familien og andre bilinteresserte.  Hvor det er rom for alle, det viktigste er å «sparke dekk», grille, spise litt og ha de morsomt. Det hele i en upretensiøs og uformell ramme. Det får vi till på Husbey Gård den 6. august. Vi sees.


Adressen er:                          GPS (WG S84):
Husebyveien 11                      60.003685. 11.031475
2020 Skedsmokorset              (lat. Long)