VACN SubZero 18

Grøss, vinter allerede? Jaggu viser den snasne VACN 2017 kalenderen 5. november. Løvet på trærne er søkk vekk og minusgradene og snøværet har meldt sin ankomst på de fleste stedene i landet vårt.

Dette betyr som regel etpar ting; De fantastiske felgene med sommerdekk må av og vinterhjula må på, fuglene flyr sørover, folk trekker inn i garasjen og forumet våkner til liv med spørsmål om hvor og når vintertreffet for 2018 skal avholdes.

Da føles det greit å kunne sitte å skrive at dato og sted er klart! SubZero18 vil gå av stabelen 9. til 11. februar på Vurrusjøen Ice-way ved Drevsjø. Norges raskeste rettstrekke, nydelig natur og flotte omgivelser. Femundtunet står også klare til å ta imot oss for overnatting og bespisning.

Det vil komme mer informasjon utover som f.eks priser for overnatting og banekjøring samt program for hele helgen. Er du ny i klubben og ønsker å delta på vintertreff er du hjertelig velkommen! Vi har en fin mix av fullrigga isbiler med ispigg, bur og flere hundre ville hester under panseret til vanlige personbiler med en vanlig motor og forhjulstrekk. Uansett hva du kjører kommer du til å ha det gøy!

For mer informasjon kan du lese litt her om de treffene vi har hatt der før.

Meld deg på eventet på Facebook her.