Audi House of Progress

22. mars i Wolfsburg: Nytt navn og nyåpning av nyombygget Audi merkepaviljong i Volkswagens opplevelsespark Autostadt kloss inntil verdens største bilfabrikk.

Publisert 22.03.2023  21:29

Her skal besøkende få møte "innovative og veivisende konsepter for en bærekraftig framtid for premiummobilitet". Hovedvekt legges på design, digitalisering, ytelse og – nettopp – bærekraft. Allerede ved den store inngangshallen til Autostadt er det nå Audi som "ruler". Største blikkfang er den snart 32 år gamle konseptbilen Audi Avus quatttro i høyglanspolert aluminiumskarosseri, firehjulstrekk og 12-sylindret midtmotor. Et godt stykke utenom det vanlige er også Audi RSQ som ble skapt til Science-Fiction-kinofilmen "I, Robot". RS e-tron GT er derimot noen hakk mindre eksotisk i Norge enn i Tyskland.

RS e-tron GT er også på plass i selve merkepaviljongen, sammen med en Q4, men hovedpersonen der er utvilsomt "den serienære studien" A6 e-tron concept – den Sportback-pregede basismodellen av elektrisk A6 som i alle fall ventes å bli presentert i 2024. Eksotisk for nordmenn er også Audi A8 60 TFSI med 8-sylindret motor på 460 hk. Verdt å merke seg at av de fire utstilte bilene i Audi House of Progress, er det også den eneste fossilbilen som er blitt funnet verdig til en plass. Bildene er foreviget av "vår mann" i Wolfsburg, Klaus Reichardt. Mer informasjon om Audi-paviljongen og Autostadt på www.autostadt.de.

Du kan se flere bilder på Klaus' omfattende Wolfsburg-hjemmeside:

https://www.wolfsburg-citytour.de/wolfsburg-tourist/audi/audi.html

Bli medlem

VACN 2018- Powered by Invision Community