Diskusjonsforum

På klubbens diskusjonsforum finner du enorme mengder nyttig og interessant informasjon.

Innloggede medlemmer opptrer med fullt navn, for gjester ser vi anonyme ut. Forumet har fornuftige retningslinjer, vi har dyktige moderatorer. Derfor har vi en seriøsitet, orden og nytteverdi som ingen andre norske bilforum er i nærheten av. Gjester som besøker diskusjonsforumet finner også mye interessant, men har tilgang på vesentlig mindre informasjon enn innloggede medlemmer.

Som innlogget medlem i forumet har du følgende fordeler:

  • Alle medlemmer opptrer med fullt navn, som øker seriøsiteten.
  • Du kan sende melding og komme i kontakt med andre medlemmer.
  • Du kan benytte deg av søkefunksjonen for å finne ønsket informasjon.
  • Du har tilgang til flere kategorier med nyttig og interessant informasjon.
  • VACN var tidlig ute med eget forum og har hatt dette i kontinuerlig drift siden 2003. Dette gjør at vi har enorme mengder interessant og nyttig informasjon.

Pr. Desember 2019 har diskusjonsforumet følgende omfang: Tråder: 280.300, Innlegg: 3.069.000, Aktive medlemmer som har besøkt forumet de siste to ukene er rett i underkant av 1200 stykker.

Medlemskort, rabatter og app

Treff

Møt ansiktene bak navnene, vis frem bilen din, eller ta den med et par runder på banen. En perfekt måte å bli kjent med bilen og lære seg å håndtere den skikkelig.

Klubben arrangerer vanligvis følgende hovedtreff hvert år:

  • Helg med isbanekjøring på et islagt vann i enten Norge eller Sverige - slutten av januar/begynnelsen av februar.
  • 2 Helger med banekjøring og utstilling på Vålerbanen - vanligvis første helga i juni og andre uka i August.
  • I tillegg arrangeres det en rekke lokale arrangementer i regi av våre lokallag rundt omkring i landet, dette kan være utstilling, banekjøring, autoslalom, uformelle treff, temadager, osv.

Blader og kalender

Klubben utgir et lekkert blad fire ganger i året. Her finner du artikler om nye og gamle VW, Audi, Seat og Skoda, krydret med flotte bilder.

I bladet kan du lese om treff i regi av hovedstyret eller lokallagene. Artikler om medlemmers biler og prosjektene deres.

Bladet selges ikke i løssalg, men er et flottere magasin enn mange av bilbladene man finner i kiosken. Dette blir sendt i posten til alle medlemmer sammen med bladet Autofil Bil. Bare abonnementet av Autofil Bil alene koster mer enn medlemskontingenten i VACN.

Sammen med årets siste nummer av Treffpunkt distribueres også en flott kalender for kommende år, med masse bilder av medlemsbiler.

Bli medlem

VACN 2018- Powered by Invision Community