AUDIS "STORESTRØM" PÅ LILLESTRØM

Årets aller viktigste norske Audi-nyhet har vist seg fram i Norge.

Publisert 12.06.2018  08:48

OK, ikke den endelige Audi E-Tron slik den forhåpentligvis vil bli presentert i løpet av få måneder. 
"The one and only" konseptbil som Audi første gang viste på bilutstillingen i Frankfurt for to år siden gir i alle fall en god utvendig veiledning til hvordan Audis etterlengtede elbil vil ta seg ut.

Den store SUV'en som forventes til Norge over sommeren. Som med drøyt 400 hk og meget god plass blir blant de aller første direkte utfordrerne til Tesla. Jaguar kommer med sin I-Pace noen måneder før, men Mercedes er ikke på banen før neste år, og BMW trolig enda senere. Rundt 3.000 norske kvinner og menn har deponert 20.000 kr for å få en tidlig E-Tron, og disse potensielle kundene var 5. januar invitert til informasjonsmøte med konseptbilen i sentrum. Hele 1200 takket ja til Audi-møtet på Hotel Thon Arena på Lillestrøm, og i tre puljer fikk kundene komme et hakk nærmere sin framtidige bil – og flere andre av Audis mest eksklusive modeller.

På lørdagen var samme hotell stedet for den norske Audi-organisasjonens årvisse kick-off. Ikke tvil om at E-Tron ble hovedfokus også for lørdagen. Norges første 2.generasjons særs elegante Audi A7 hadde også sin Norgespremiere på Lillestrøm, en forhandlerbil til Møller Bil Oslo Vest. Allerede i februar vil de første A7'ene rulle ut til norske kunder. Lekker bil, men akkurat disse dagene likevel litt statist  - rent bortsett fra at dens interiør gir en god pekepinn på hvordan også E-Tron vil se ut innvendig. Med litt flaks kan vi til neste Treffpunkt kanskje til og med si noe presist om norsk lansering og norsk pris. Spennende om det blir som mange antyder, at den blir klart gunstigere enn Tesla X. Mens modermerket VW nå har elektriske hvileskjær til I.D-familiens debut om to år, så er det i mellomtiden Audi som får stråle elektrisk.

Audi4.JPG

 

Audi6.JPG

Bli medlem

VACN 2018- Powered by Invision Community