Fornyelse av VW Audi Club Norwegen

Informasjon vedrørende nye rutiner for medlemskap og nye priser fra 01.01.19.

Publisert 02.12.2018  13:05

I forbindelse med fornyelse av våre websider og forum har vi gjort en del endringer i hvordan medlemskap tegnes og varigheten på dette. Med det nye har vi fått på plass muligheten til å betale med flere forskjellige tilbydere og ikke bare kort. Dagens betalingsmuligheter er vanlig bankkort, kredittkort og PayPal. Det jobbes også med muligheten for å betale via Vipps. Dette har også medført at man nå har muligheten til automatisk fornyelse samt at du tegner ett års medlemskap fra dato til dato. Altså ikke kalenderår som tidligere.

 

Er du eksisterende medlem i 2018 og skal fornye ditt medlemskap for 2019 vil du få beskjed om å legge inn all informasjon på nytt, dette er ikke en feil, men en sikkerhet slik at vi har korrekt informasjon slik at du får blader og lignende. De endringene vi gjør iht. fornyelse og tegning av medlemskap hos oss har ingen effekt på eksisterende medlemmer, men om du velger å ikke fornye nå og heller kommer tilbake til oss i løpet av 2019, så vil du få et medlemskap som varer fra den datoen du fornyer og i et år frem.

 

Klubben ved hovedstyret har også valgt å øke kontingenten med 50 kroner fra 01.01.2019, for å følge konsumprisindeks og for å få bukt med utgifter som klubben har i løpet av et år. Dette vil medføre at et medlemskap vil koste 600 kroner fra nyttår. Men vi har valgt å gi alle, både nye og eksisterende medlemmer muligheten til å melde seg inn i løpet av desember for 550 kroner.

 

Som nevnt er det også lagt opp til at du tegner et års medlemskap fra datoen du melder deg inn eller fornyer og med et års varighet, slik at man ikke trenger å tenke på at man ikke får valuta for pengene om man melder seg inn på våre treff i sommerhalvåret. Vi håper at dette er positivt for alle, både gamle og nye medlemmer.

 

Siden vi har endret veldig mye på våre nettsider og forum skjønner vi at det kan være vanskelig å manøvrere seg frem i jungelen av nye ting og vi vil derfor lage guider og komme med en del tips og triks til hvordan surfeopplevelsen din blir bedre og enklere. Dette håper vi å få på plass i starten av 2019.

Bli medlem

VACN 2018- Powered by Invision Community