Anbefalte innlegg

Driver og monterer Bonrath monovisker og har et lite problem med "hjernen" til bilen. Ut ifra det jeg kan lese så skal den stripses fast i de gamle festene på midten. Prøvde dette men den blir liggende for høyt og tar oppi visker armene... Ser det er et likt feste på hver side av den jeg prøvde men ledningene er jo ikke lange nok til noen av dem... Noen som har noen gode råd? Dette gjelder til en Golf IV. Alle råd mottas med STOR takk :tilber:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

hehe...

No!!! har du laga deg arbeid no... E trangt som faen under der... du må røske ut den ramma som hjernen sitte fast i den har du ikkje lenger plass til, deretter må du ta løs nokken av klipsa rundt ledningan som går inn te hjernen for å få dem litt meir lause... I bonrat pakken va det med en sånn skumgummi greier.. den må du klippe opp i passende biter og lime fast under hjernen (som på bildet i bruksanvisningen... hjernen må deretter dyttes helt bak oppunder front-ruta, sånn at bakenden står helt oppe under "taket" og fronten med ledningnene blir liggendes så lavt som mulig... Tok i tilegg noen strips som holder hjernen fast i denne posisjonen, du får da en klaring på noen millimeter fra viskeren og til hjernen...

Var forresten JÆVLIG trangt å få visker opplegget ned i bilen... måtte sage av det ene festet (det som ligger forrerst mot batteriet) det virker da veldig løst nedi der med kun de to andre festene, men dette ordner seg når du skrur fast festet der viskeren går opp... (dårlig forklart)

 

Brukte vel en 5-6 timer på jobben alt i alt... mesteparten til å banne og steike fordi det var så sinnsykt trangt.. og også en god del tid på å få festet hjernen langt nok opp og bak... brukte masse strips!

 

Lykke til da.. og bare spør om denne forklaringen var håpløs...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk du det til?

 

post opp litt bilder da om du har

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.