Underskriftskampanje for lettere godkjenning

Anbefalte innlegg

Det er kjempeproblemer med å få godkjent ombygging av biler. Myndighetene utnytter og misbruker reglene maksimalt. Rettssikkerheten svikter totalt i en urimelig bevisbyrde. Kontroller utarter til regelrett trakassering. Nå har noen fått nok. Og startet underskriftskampanje mot galskapen.

 

Skriv under på denne sida.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skulle gjerne signert, men det er da ikke BT/Statens Vegvesen som har noe med dette å gjøre.

 

Vegdirektoratet er de frustrasjonen bør rettes mot. Og denne aksjonen virker noe "pubertal" i mine øyne. Hva med å prøve å komme i gang med noe mer slagkraftig. (prøvde jo selv for en stund siden, men det gikk jo i brakk :P )

SFOR ble jo opprettet men har jo ingen ting de kan gjøre...... :)

 

Driver jo selv å skal godkjenne en bil med tid og stunder. Og føler at BT/SV er ganske i møtekommende etc. Men de er pokka nødt til å følge regelverkene som blir tredd over huet på dem

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke for å ødelegge tråden, men så lenge Norge ikke er medlem av EU så kommer det aldri en endring. Så hjelper ekstremt lite alle disse signer her og der trådene.

 

Grunnen er at alle de europeiske landene har de samme reglene men det er kun de som er medlem av EU som har lov å søke unntak. Et eksempel er at i Sverige kan vogntog og biler ha så mange 1000 metere som dem vil da Sverige har søkt unntak og fått det godkjent. I norge som kun er medlem av EØS, som gjør at vi må ha alle regler som EU setter uten at vi kan søke unntak.

 

Men om vi burde bli medlem av EU er en helt annen sak....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sverige unntak fra EU-reglene på lys. De får lov til å kjøre med hva de vil av lys. De har også unntak på lastebiler. Som får lov til å være helt enorme.

 

Norge har unntak på vinterdekk. EU-reglene krever at dekkene skal være godkjent for bilens toppfart året rundt. I Norge gjelder ikke det kravet i vinterdekksesongen. Norske vinterdekk er faktisk ulovlige i mange EU-land.

 

Unntak fra EU-reglene er mulig.

 

Men jeg er ikke sikker på at vi trenger unntak fra EU-reglene. Det er ikke så mye reglene fra EU som er problemet. Det er håndhevingen og retningslinjene for håndheving. Reglene tolkes, tøyes, vrenges og utnyttes maksimalt for å nekte godkjenning. I stedet for å håndheves på en bokstavelig og objektiv måte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest
Denne tråden er stengt for flere svar.


VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.