Noen i Trondheim som har tilgang på en forstillingsjigg?

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

 

En kamerat av meg har et lite problem med Golfen sin (1983 MKII 1.6). Var en liten tur innom en fortauskant i vinter, og fikk slått noe skjevt, så bilen fikk en helt syk positiv cambervinkel. Vi fikk den på lift, men klarte ikke å se noe særlig som så bøyd ut (bærebruer og slikt så fine ut), så er litt usikker på om det bare var justeringa som ble slått ut av stilling, eller om det er noe vi ikke klarer å se som er kødda til.

 

Demperen virka som om den var litt skjev, så den bytta vi for å være på den sikre siden (Den var lettere slitt allerede), men camberjustering krever jo en del utstyr for å ordne skikkelig. Skal naturligvis få tatt en forstillingskontroll og justering så fort som mulig, men vil gjerne være sikker på at alle deler som trenger å byttes er byttet før kontrollen utføres, for å unngå å måtte legge ut for kontrollen to ganger (NAF sa at de tar full betaling selv om de ikke får justert noe, bare forteller om mer som er feil). Dette er jo litt dyrt for ei studentlommebok (1200kr medlemspris hos NAF)... Vi justerte som godt vi fikk til med øyemål, men virker som om det er noe mer som er feil, men er usikre på om det bare er dårlig justering eller noe mer skjevt.

 

Lurte derfor på om det er noen her i Trondheimsområdet som har tilgang til en justeringsjigg som kunne tatt en kikk på det for ham og kanskje fortalt ham hva mer han evt. må bytte før han får tatt en forstillingsjustering?

 

Han (John) kan kontaktes på

90162540 eller johnhanssengmail.com

.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.