Vil du være med å kjøre DTM-replika C280 på Padborg Park 20. august? SE HER!

Anbefalte innlegg

imageibuy.jpg

 

Hei,

 

Neste fredag, 20. august skal jeg, i lag med flere venner og kjente, til Padborg Park sør i Danmark for å kjøre såkalt "event racing".

 

Vi satser på å bli mellom 15 og 18 personer. Flere av de som opprinnelig skulle være med har meldt frafall av ulike årsaker (familie og greier, fysj), og derfor er det noen plasser til overs.

 

Vi har leid hele banen, med DTM-replika Mercedes C280. Bilene er ribbet, har bur og skal være satt opp med banedekk, skikkelig understell osv.

Arrangementet begynner kl 1600, hvor vi får litt innføring i hvordan dette gjøres. Når dette er ferdig, er det frikjøring med bilene. Kl 1900 begynner selve løpet, som varer i en time.

 

Det skal være 6 biler, så vi fordeler oss med 3 stk per bil.

 

padborg.jpg

 

Dersom vi klarer å bli 18 stk, er prisen kr 2.000 DKR per snute. Dette inkluderer fri bruk av bilen (inkludert bensin) og baneleie.

 

Banen ligger helt ved grensa til Tyskland, så turen kan fint kombineres med en skikkelig harrytur på butikkene i Flensburg, hvor de blant annet har både god og billig øl. ;) Jeg kan også anbefale å kombinere dette med en helgetur til Tyskland, dersom man ikke har vært der tidligere.

 

Det tar cirka 3 timer å kjøre fra Hirtshals til Padborg. Man kan også fly, enten til Köbenhavn eller Billund, og kjøre leiebil derfra.

 

Det ligger an til å være rundt 5 ledige plasser. Er interessen stor, er det førstemann til mølla som gjelder. Minner om BINDENDE PÅMELDING.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen som vil være med på tampen? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.