Erfaringer rundt dempematter og filt i gulv ? Fordeler og ulemper

Anbefalte innlegg

Hei og hå.

Skal til å legge gulvteppe inn i min gamle gode audi, og lurer på hva som er mest brukte metoder blandt dere andre som renoverer både det ene og det andre. Har da søkt litt rundtom, men da dreier det seg stort sett om stereoinstallasjoner, og enenskaper knytt til det temaet.

 

Gulvet innv. er nå lakkert. Dei gamle dempemattene vart varmet å tatt ut i flere biter, så dei må nødvendigvis erstattes. men med hva ? Har tilgang til 3M enkle svarte dempematte på jobb, men er det noen med bedre erfaringer med andre typer? Har dei med alu-toppsjikt klare fordeler?

Det skal ikke inn noe stereoinstallasjon, så det det viktigste punktet er hvordan/om det binder fuktighet og at det demper støy fra asfalten og eksos.

 

Alle tips fra inn- og utland mottas med takk. Men dempematter har høy egenvekt, så fraktkostand blir sikkert høy fra england, usa o.l...

 

Så punkt 2, er den filten som orginalt var der. Er dette bra saker i det hele tatt å ha under gulvteppet ? koster ca 140 kr pr.m på byens beste tuningsjappe, så det er ingen sak..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

at denne er postet på feil plass gjør ikke saken bedre.

Kan moderatorer vere så vennlig å flytte denne ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.