Noen bilder fra Goodwood Festival of Speed

Anbefalte innlegg

Undertegnede var en tur til GFOS sør i England sist helg. En kjekk liten sammenkomst ute i solen, delt med omkring 150.000 fellow enthusiasts med upåklagelige manerer og høy stråhatt-og-Pimms-faktor.

 

Omtrent alle de skjeldne bilene du kunne tenkt deg å se var i aksjon på banen, men dessverre ingen IMSA GTO eller V8 DTM denne gangen. Audi kompenserte med R15 og R18, ble i grunn litt overrasket over at R18 faktisk har et snev av motorlyd, men den ble overdøvet av hvor helt vanvittig høyt den pyser på gassslipp. Det hørtes ut som et eller annet trykkluftdrevet føk forbi.

 

Heldigvis veiet opp med et par Auto Union og diverse Porscher. 917-30 imponerte stort - det ble ikke noe videre gode tider på men det ble litt av et drama når Hans Joachim Stuck forsøkte å få 1100hk ned i bakken med halvmeterbrede slicks. Vilt hjulspinn, orming fra veikant til veikant og helt ubeskrivelig akselerasjon.

 

Siste bilde var ganske spesielt, bilen er en historisk vinnerbil fra Indy 500, på gamle harde regndekk og med superspeedway aeropakke. Så i praksis, ca 1000hk, hysterisk ketchupeffekt og null marktrykk. Det gikk bra, bare mindre skader på bilen og en temmelig ydmyket fører. Kjekt å snurre rett foren tribunen ;)

DSC_0307.JPG

DSC_0285.JPG

DSC_0581.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.