Anbefalte innlegg

Selger en godt utstyrt A6

Bilen har gått langt 335' ca. Ny turbo og komplette bakbremser(inkl kalipere, skiver, klosser, bolter mm.) skitet i feb/mars. Årsavgift betalt. Euok ut november i år. Gratis omreg. Ikke chippet.

 

Bilen har sort stoffinteriør som er helt og pent. Elektriske stoler med varme. Audi concert med 6(?)høytalere pluss sub innebygd i siden bak og cdveksler. Tror det er ekstra lyspakke på denne. Flere soner lys innvendig, lys under dører og seter da dørene åpnes. Stor kjørekomputer. Cruisecontrol. Dobbelt klima med egen justering for de i baksete. 3*12v uttak, et forran et bak og et i bagasjerom. Avtagbart hengerfeste. Hundenetting og rollo. 16" vinter og 18" sommer, men dekkene er dårlige. Fjernstyrt sentrallås med alarm, kan også åpne og lukke vinduene med denne.

 

Negativt: Endeledd forran og støtdempere burde nok skiftes, men bilen er i daglig bruk som den er. Slitasjevarsler for klosser forran mangler da det ble kjøpt feil klosser. Dette gjør at man får feilmelding på kjørecomputeren. Har ikke gjort noe med det. Pixelfeil på kjørekomputerdisplay. Litt treige vindusheiser da det regner. Dempere til bakluken er dårlige.

 

Dette er ting jeg kommer til å fikse om bilen ikke blir solgt før.

 

God og fin bruksbil, praktisk med mye plass og smarte løsninger. Går godt tross sin størrelse og forholdsvis lille motor.

 

Bilder kommer..

Vil helst bytte i femmer/quattro. Gjerne en som ikke er ferdig. Ellers pris 35000.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.