2 Golf 1 83 mod gti vurderes solgt.prosjekt

Anbefalte innlegg

Har 2 gti som begg er er prosjekt.Kan selges sammlett eller hver for seg.Den ene er rød og den andre er kvit.

 

Den kvite har noe overflaterust på karossen og litt i motorrom.Ellers så er den ganske bra for rust.Dårlig framskjerm og panser,men følger med panser og skjermer i kvit farge.Ikke soltak.Er med motor og gear og er trillbar.Dashbort står i men,interiør er tatt ut.

 

Den røde er ganske bra for rust den også.Det som er nergatift der att innerskjermene er skjer bort for å få plass til felger.Følger med nye deler for å sveise/fikkse det igjen.ikke soltak.Er med motor og gear og er trillbar,men mangler dashbord og interiør,har ikke dashbord til denne.

 

Har ett komplett gti interiør som er så godt som strøkent,ett bittelite hull i ei sittepute etter ei glo.Det er svart og rødt.Har ett til også,men der er sjåførstolen slitt,det liggner på som ett sjakkmønster.

 

Har noen deler løst også som dører og ett par bakluker som er kvit.den ene bakluka er uten visker. pluss litt deler.Nytt justerbart senkesett.

 

 

Kan selges for 20000 sammlet,eller bud over.Men bilene kan selges hver for seg også.interiør følger en av bilene da det passer fint i begge med tanke på farger på ineriøret.

 

Harald

90684782

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.