Typ85 Audi 80 quattro (oppgradert bensinsystem/bur osv) + Typ89 Audi 80 quattro

Anbefalte innlegg

1984 model Audi 80 quattro selges. Den er orginalt med 4 syl. motoren men ble bygget om til femmer turbo i mitt eie (motorfester, travers, radiator, girkasse og diff). Jeg solgte den uten motor og med 4 syl. girkasse og diff (orginalt til bilen). Den står nå uten motor med 4 syl. girkasse og diff sammen med radiator og motorfester til femmer. Bilen er lakkert i senere tid. Bensinsystemet består av Aeromotive A1000 pumpe, bensintrykkregulator og bensinfilter. 60 liter JAZ fuelcell. Earls AN8 bensinslanger sammnen med 1/2" alu rør under bilen. Stor Griffin alu radiator som er tilpasset bilen og passer med femmer. Invendig er den delvis ribbet med Sparo bøttestoler, fester til firepunktseler, rattutveksling og alu midtkonsoll med hovedstrømbryter osv. Det følger med halvbur + dørstrevere og Audi quattro dekaler.

 

Den kan selges sammen med en Typ89 Audi 80 quattro delebil som har girkasse og diff så man kan sette femmer i den andre. Denne bilen har også delte fjærbein rundt om og travers med stabstag bak.

 

http://forum.vacn.no/showthread.php?256317-Audi-80-B3-Edition-quattro-delebil(fin-for-de-som-skal-bygge-om-fra-firer-til-femmer)

 

Legger ved linker til et par prosjekttråder til den førstnevnte bilen. Den første tråden er ifra da jeg hadde den og den andre tilhører nåvæerende eier av bilen.

 

http://forum.vacn.no/showthread.php?186824-Audi-80-quattro-20v-turbo-SOLGT!

 

http://forum.vacn.no/showthread.php?230231-84-Audi-80-Quattro-16vT-is-bane-prosjekt&highlight=audi+80+quattro

 

Prisen er 40000,- for begge bilene, hvor man får igjen vrakpant for delebilen.

 

vwaudimotorsport@hotmail.com, PM eller 99456362 om noen er intereserte:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.