Anbefalte innlegg

Ikke turbo, men selger en CS q Avant 2.2.

Bilen fikk problemer med at den fusket når den var kald, litt småirriterende i begynnelsen, men man hørte tydelig at bensinpumpa kuttet i noen mikrosekunder som resulterte i hikke i motoren naturligvis. Dette har bare eskalert, så eneste måten å få bilen til å gå på nå er at vi har tatt ut bensinpumpereleet og satt bensinpumpa på egen bryter i kupeen. Da går bilen finfint.

Pga dette, så er den ikke vært kjørt til EU-kontroll, men det bør ikke være noe problem å få den igjennom så fort denne fuskingen er funnet ut av. Vi har byttet gaanske mye på tenning og bensinsystemet uten hell, så det er gjort mye allerede. Ring for detaljer.

 

Ellers er det andre ting med bilen, ABS systemet er koblet ut, siden det har vært byttet fjærbein på bilen foran, som gjør at man ikke får plass til de gamle pre-facelift abs-sensorene, samtidig er det byttet til drivknuter med feil abs-ringer. Dette ble for dyrt å koste på den gamle bilen nye deler, så ABS ble ganske enkelt koblet ut.

Bilen har også klima, men klimastyringen til pre-facelift bør byttes da en servo sliter med å styre varm/kald spjeldet, dette må derfor gjøres manuelt via wiren som ligger klart i kupeen. Vurderte selv her å fjerne hele klimaen og montere manuell varmestyring, men det ble med tanken.

 

Ellers er det kjempemye nytt, senkefjærer og nye dempere foran. Nye hjullager foran og bak.

Bensinpumpe er ny da vi trodde det kanskje var den, så er det pluggledninger, fordelerlokk, rotor, plugger, coil, bensinpumperele, endeledd og sikkert en del annet.

 

Det står nå Audi 200 10vt front på den (lykter, grill, frontfanger med ekstralys, frontleppe), som kan medfølge for pristillegg (da den fronten er min). Ellers bygges den tilbake til Audi 100 originalfront med orange sideblinklys.

 

10.000,- uten 200 fronten! Bilen selges kun komplett!

 

Kjempegammelt bilde av bilen med original front, slik den var når vi hentet den. Skal fikse nye bilde av den så fort jeg husker det.

LNodzoil.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.