Anbefalte innlegg

Satt her litt plutselig med en golf 4 som skal selges.. svigermor kjøpte seg ny gammel A4,og golfen skulle taes i innbytte.. mest fordi selger av a4’n skulle komme seg hjem igjen..: rolleyes

 

Golfen har nå stått i ett par mnd,og den ble startet gikk den bare på 3 sylindre og olje lampen blinket. Da ville ikke selger av a4’n ha golfen og ringte en venn.. resultat? Svigermor fikk seg A4,selgeren fikk seg en gå tur og en kebab,og jeg fikk en golf 4 på gårdsplassen.

 

Så: noen som trenger en 3 sylindra golf 4? Nei? Jo? Kansje?

Positivt: akkurat byttet regreim og vannpumpe samt kam pos sensor på verksted,og 4 bra piggdekk. Akkurat bytta skiver og klosser foran,en bærekule og ett endeledd,samt begge fjører foran. Relativt rustfri bakluke,husker ikke om den er strøken,men jeg skifta den i fjor. Ble og kjøpt førerdør fra samme bil på høgger’n. Ikke montert,følger selvfølgelig med. Samme farge (nesten) som bilen ellers. Begge kalippere bak + håndbrekk vaiere bytter til forrige EU kontroll.

 

Negativt: går på 3,lekker litt vann fra den plast vannstussen på siden av toppen. Den er ny,så sikkert ikke noe stor greie,litt rustflekker her og der,venstre abs sensor bak er gåen ifølge vag com,skiver klosser bak må skiftes,svigermor har ikke turt bremse så mye i frykt for å slite ut bremsene (tru story!) så hun skulle slippe å plage meg med å skifte bremser! Skikkelig lurt..

Pkk er tatt,men står igjen å skifte nevnte abs føler,skiver og klosser bak,feste eksosen foran ved skjøte hylsa,og fikk feil på nevnte vannlekkasje.

 

Utstyr: orginal alu felg på sommer og vinter,Ac,el ruter og noe som ligner på sportsseter i stoff.

 

Noen som har lyst på 4 stk bra vinterdekk 4 stk Ok sommer dekk men en golf på?

5000kr eller bud.. følger med ett helt nytt coupefilter,for pokker! (Aner egentlig ikke om det passer,men så det lå i bagasjerommet..: rolleyes)

 

Kommer til å ta en titt og en diagnose på den for å se om det ikke er mulig å få fixa noe av bagatellene en av dagene.. bilen har gått strøkent på alle 4 sylindrene hele tiden før den ble parkert da svigermord har vært ute å reist. Plugger og kabler ble byttet i sommer/høst sammen med olje og filter. Så det var forferdelig fuktig under panseret nå. Mulig bare det er kondens problemer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.