Hvordan skaffe 12V til aktiv DAB splitter bak VW infotainment enhet (Golf Mk7)?

Anbefalte innlegg

Hei, har skaffet ny headunit med DAB til VW Golf Mk7 - Discover Pro og trenger 12V, maks 110mA tilgjengelig bak enheten. Har forstått det slik at 12V inn på headunit har 12V kontinuerlig og derfor ikke er egnet. Hva er mulig/enkleste løsning?

 

a) Koble seg inn på sikringspanelet med sikringsadapter, hvordan trekker man kabel på tvers uten å demontere hele dashbordet???

b) Koble seg inn på 12V sigarettenner uttaket bak på konsollet, hvordan trekker man kabel dit?

c) Koble seg til "footwell" lyset under hanskerommet? Tåler den kursen dette da det virker som den er styrt med dimming soft av/på?

d) andre forslag?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis sigarett tenner har 12v tenning så er den super å bruke, sjekkes fort og greit med ei prøvelampe eller multimeter. Ville ikke brukt footwell lyset. Alternativt kan du kjøpe en can m8 som generer tenning fra canbus, men ikke nødvendig.

 

For å strekke ledninger uten å dra av hele interiøret pleier man å bruke en «strekkepinne» på 1meter med kabelen i enden, da styrer du fort og greit pinnen igjennom dashbord og taktrekk etc.

 

Skal du koble deg inn på en Anna kabel så foretrekker man lodding og el teip. Strømttjuver er jeg ikke noe fan av. Kan til nød gå med kabelsko men da må det presses skikkelig :- )

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da koblet jeg utvendig fra sigarettenneren ned under konsollplasten fremover og opp bak hanskerom og videre opp bak headunit. Ikke så elegant men funker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.