Verkstedmanual EA888 1.8/ 2.0 TFSI gen.2

Anbefalte innlegg

Hei, finnes det,eller er det noen som sitter på en verkstedmanual til nevnte motor,eller som kan anbefale et sted det går ann å få tak i? Har mistet kompresjon på en sylinder på min, resterende har 12bar. Har sett ned i sylinderen med kamera,ingen riper i sylindervegger, testet kompresjon med litt olje i sylinderen og,men ingen utslag. Så mistenker en eller annen ventil ikke tetter/står litt oppe. Svogeren min,som er tysk bilmekaniker,sier disse motorene kom med pressede,ikke dreide,kamaksler,og at han hadde sett flere tilfeller av at lobene hadde løsnet på kammen,slik at ventil sto litt oppe.... Noen som har opplevd tilsvarende?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er vel kjapt å åpne topplokket og sjekke om alle løfterne er 'løse' når du har TDC på den døde sylinderen? Da vil du vel se om loben er på bærtur også! :p

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fant feilen!😬 Så er i Tyskland nå, og hjem i bagasjen kommer komplett overhalingssett for motoren,med nye forsterkede stempler/stempelringer, nye ventiler og alt av pakninger, samt nye strekkbolter,lagerbukk for kammer,registerkjede mm.

DSC_1198.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.