Elektrisk i dør på caravelle 2000

Anbefalte innlegg

Hei

 

Er det noen som har peiling på om det er mulig å få tak i uorginalt ledningsett i framdører på en 2000 modell caravelle?

 

Fadern har en hvor ledningene har blitt 'brukket' i knekken. Sentrallåsen går i ett sett, cdspilleren virker kun når døren er åpen og forskjellig elektronikk kommer og går :P

Har vært innom et par vw-verksteder, men de har kun gjort vondt verre. Tenkte det var likså greit å gjøre det selv, men ledningene kostet litt i meste laget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Alt kan repareres!:)

 

Det vanlige er å klippe bort de ødlagte ledingene å lodde inn nye, men det må gjøres på den måten at skøytene havner inne i døra og inne i a-stolpen. skøyter du inne i gummipølsa får du problemer.

 

Har selv fixa det på denne måten ved et par annledninger, å kan anbefale deg å ta ut hele ledningsnettet når du skal lodde, det gjør ting litt lettere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Joda..

 

vw-audiverkstedet i byen her gjorde det, men la skjøtene inni døren. Rimelig inkompetent av et autorisert verksted vil jeg si.

Det blir vel lodding som blir løsningen hvis man ikke finner et sett til under tusenlappen. Det er bare så forbanna mange små ledninger, liker lite tanken på å begynne med det :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.