Startproblem 93` VR6, Omdreiningsføler(?)

Anbefalte innlegg

En kjenning med en 93` Golf VR6 har ett startproblem som kommer avogtil. Han kan vri om nøkkelen og høre at motoren dreier to-tre ganger uten at det skjer noe, dette kan han gjøre en par-tre ganger før den først tenner. Når den tenner er det som ingenting har skjedd. Den har vært på diagnose, og der var det feil på omdreiningsføler (?) som angivelig skal sitte på svinghjulet og fortelle bilen når den skal tenne, og at dette var feilen. Noen som vet? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den feilen tror jeg kommer opp uansett på diagnose hvis motoren ikke står å går. Dette fordi føleren da ikke sender signal. Skjønte ikke helt beskrivelsen av problemet men....Starter den ikke uansett hvor lenge han kjinner hvis den først er vrang, eller kutter den bare plutselig ut av seg selv til tross for at nøkkel holdes i startposisjon?

 

Var borti på en annen 93 mod vr6 at bakstykket på tenningslåsen var slitt og dermed ikke sendte strøm til coilen ved enkelte startforsøk. Den kunne også starte innimellom.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Han kan kjinne den til krampa tar`n uten at den fyrer. Er akkurat som den ikke får bensin eller at pluggene tenner. Når han har prøvd å slippe nøkkelen og så prøve på nytt en to-tre ganger starter den som normalt..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekk om det er gnist på pluggene da den ikke vil starte eller prøv med litt startgass. Starter den på startgass er det ikke strømmen som er problemet. Starter den ikke da heller og det er IKKE gnist på plugger, prøv bakstykket på tenningslåsen. I første omgang holder det å bare ta vekk dekslene rundt rattstammen, hekte av kontakta på bakstykket og koble på det nye løst ved siden av ( hengende løst ), sette en nøkkel i tenningslåsen ( pga startsperra ), og vri det nye tenningsbakstykket med en passende skrutrekker. Blir problemet da borte: Skift.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.