Anbefalte innlegg

Har skiftet alle bremserør på en 1984 mod A100 2.2 med servo. Skiftet også rør fra hydraulikkanlegget til bremsesylinder. Hydraulikkoljenoljen ble dumpet og det ble fyllt etter med hydraulikkolje etter montering av rør.

Bremsepedalen tar ikke lenger idet hele tatt dvs ingen trykk i bremseanlegget. Er det noen form for lufting på bremsekraftforsterkeren/hydraulikkanlegget ? (antar at det erbremsekraftforsterkeren hydraulikkdelen tar seg av)

 

Servostyringen fungerer.

 

Mvh

Bent

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter arbeid med bremsesystemet, bør/skal du lufte systemet. Du finner en nippel på hvert hjul (bak caliperen som regel).

 

Du trenger to mann (evt. et enmannssett). En pumper brems og den andre skrur på luftenippelen på hvert hjul.

 

Servoen og bremsene er to helt forskjellige system.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har funnet ut hva som var galt. Hovedsylinderen hadde tatt kvelden. Det er vanlig at dette skjer på gamle biler når man får lengre vandring enn "normalt" pga at man har tappet av bremsevæsken, har jeg fått høre. (1984 modell) Pakningene på hovedsylinderen vrenger seg.

 

Ja stemmer at hydraulikkanlegget og bremseanlegget er to forskjellige system, men hydraulikkanlegget tar seg av bremsekraftforsterkeren. Selv om hydraulikkanlegget har vært tappet av og fyllt på igjen så var det ikke nødvendig med lufting der. Når det gjelder lufting av bremser så er det selvfølgelig noe som må gjøres etter at man har skiftet bremserør. Det var bare det at når jeg skulle lufte, så kom det ingen bremsevæske (dvs hovedsylinder var defekt) Det kom ingenting fra den ene bremsekretsen og litt på den andre kretsen. Dette er et typisk symptom på at hovedsylinger har tatt kvelden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.