Fun On Ice 2011 - Losna isbane

Anbefalte innlegg

Fun On Ice 2011

 

Iskjøring fredag 25.02 fra 18-21 og lørdag 26.02 12-18

Etter kjøringen blir det fest, musikk og biljug på trauget pub. Lilo band spiller fra kl 21.00-01.30 . Bådstø gjestgiveri har overnattingsmuligheter! de kan kontaktes på tlf 612 76 321.

 

Isbanekjøringen foregår som normal, og det er krav til registrerte biler! Støyen er max 90 DB, støyen måles før kjøringen starter, og biler som allikevel bråker mer enn normalt ved kjøring vil bli vinket av. Smell, turtallssperre er støy som vi spesielt har fått beskjed om å være oppmerksom på! åpen wastegate er forbudt! Det er så strengt pga at støyen har vært ansett som eneste problem rundt losna, og vi har fått disse retningslinjene fra kommunen! Ta med registrert bil med skikkelig eksos/støydemping, hjelm og godt humør. :)

 

--------------

 

Noen fra klubben som skal avgårde ? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mer info på http://www.losna-isbane.tk

 

 

"Losna isbane ligger på Tretten, det er ca tre mil nord for Lillehammer. Banen ligger sentralt til, rett inntil E6. Avkjøring Tretten nord, og innsjekking til banen er på Bådstø gjestegiveri. På Bådstø er det også muligheter for overnatting, og det er pub med alle rettigheter.

Fra innsjekkingen er det brøytet vei langs E6 (maks 50km/t). Det er kjøring for gatebiler Fredag 18.00-21.00 og Lørdager 12.00-18.00

 

Fredag:

Bil med vanlige dekk: 200 kr

Bil med ishjul/rallypigg: 250 kr

Publikum/passasjer: 40kr

 

Lørdag:

Bil med vanlige dekk: 250 kr

Bil med ishjul/rallypigg: 350 kr

Publikum/passasjer: 40kr

 

Regler for banekjøring:

Alle biler som skal kjøre på banen må være i trafikkmessig forsvarlig stand (godkjent iht vei trafikkloven).

Prøveskilt er IKKE tillatt desverre.

Biler som har lekkasjer, eller tydelige feil/mangler vil ikke få kjøre på banen. Det settes krav til at eksosanlegg er i orden, å biler med høyt støynivå vil ikke få kjøre, støygrensen er 90Db. Dette måles før kjøring, og turtallet skal være 4500 ved måling! Biler som alikevel støyer for mye ved belastning vil bli vinket av banen!

 

Løse gjenstander (dekk, jekk, verktøy ol.) skal fjernes fra bilen før kjøring. Banekjøringen er lagt opp som glattkjøring, ikke racing. Det skal holdes god avstand til bilen foran. Forbikjøring skal KUN skje på langstrekker, og det skal gis tydelig tegn før forbikjøringen foretas. Dersom man blir tatt igjen av raskere trafikk, så SKAL man blinke seg ut til siden å slippe de forbi. Ved avkjøring/berging SKAL alle biler bremse ned og kjøre forbi stedet i "gangfart". Dersom dette ikke overholdes kan det føre til bortvising fra anlegget. ALL kjøring på Losna foregår på eget ansvar, Losna isbane står ikke ansvarlig for skader på bil! Bruk hodet! Hold avstand!

 

KJØRING MED GATEDEKK:

Det er kun tillatt med to personer i bilen under banekjøringen. Det skal til en hver tid brukes sikkerhetsbelt og HJELM er også et krav.

 

KJØRING MED ISPIGG/RALLYHJUL:

Det er kun tilatt med to personer i bilen under banekjøring, og det skal brukes hjelm og sikkerhetsbelter. Bur anbefales for egen sikkerhet, men er ikke et krav. Reglene kan bli forandret.

 

ØVELSESKJØRING:

Her gjelder samme regler som for øvelseskjøring på veien! Det er en egen bane som kan benyttes til dette. "

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har hatt noen fine dager på isen i vinter, neste sesong kanskje med en litt eldre Quattro?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.