Streetmeet Rena 2011; Drive-In kino, utstilling, pokaler, burning, konserter, camp+++

Anbefalte innlegg

Streetmeet Rena 2011; Drive-In kino, utstilling, pokaler, burning, konserter, camp+++

 

http://www.streetmeet-rena.no

 

Delta på arrangementet på Facebook: http://www.facebook.com/event.php?ei...61833980549808

 

Husk og spre ordet, og inviter alle dine venner!

 

plakat_stor.jpg

 

Endelig er sommeren her, og i år kan du glede deg til større program enn noen gang!

 

Det hele starter allerede på fredag 21:30, med typisk 50'talls Drive-In kino. Det kommer da til å bli vist en bilfilm på stort lerret ute. Mest sannsynlig blir lyden overført på FM båndet som det ble på den tiden. Og er vi heldige blir det mulighet for å kjøpe nypoppet popcorn på området!

 

Camp området åpner også fredag. Kommer litt tilbake til dette, men her blir det meget hyggelig pris på overnatting gjennom hele helga. Både telt, vogn, buss og hytte blir mulighetene her. Gjøkeredet Pub kommer også til å leie inn en pro DJ denne kvelden, så da blir det liv i diskoteket ute!

 

Lørdag åpner området 12:00, og det blir bilutstilling med mange klasser. Dette blir gratis for publikum, og kun kr 50,- per bil. Dette er jo bare for moro, så håper du tar turen med bil selvom du ikke mener den er verdt å stille ut. Dette er jo for å ha det sosialt med likesinnede. Det vil bli bedømming med premiering, samt endel konkurranser underveis som du kan delta på. Her vil det også være premiering. Det kommer til å være mulighet for å kjøpe mat i år som i fjor, og kiosken kommer også til å være åpen. Show Models' Lena Charlotte kommer også til å ta ett avbrekk fra Gatebil sirkuset for å være med oss!

Senere på programmet blir det burning og villmannskjøring i kjent stil på gamle kartongtomta. Også her blir det premiering!

 

Regner også med endel stands på området, Også disse vil vi offentliggjøre etterhvert som de blir spikret. Det er gratis med stands på området for den som vil, bare ta kontakt!

 

Lørdag kveld fra 20:00 og utover kommer vi til å kjøre endel konserter i samarbeid med Gjøkeredet Pub. Rosie og Leap Year kommer til å varme opp for anerkjente The Carburetors som har planer om å lage ett skikkelig show uten like! Det vil også bli øl servering, og mulighet for å kjøpe mat fra Potetbakeren utover natta. Aldersgrense inne på området kommer til å være fra 15 år! Kommer tilbake for endelige priser inn på området!

 

Du kan finne konsertene her: http://www.facebook.com/event.php?eid=113773715377767

 

Så da regner jeg med at du har noe veeeeldig viktig å gjøre, hvis du ikke vil ha med deg årets happening?

 

For mer informasjon kan dere sjekke ut http://www.streetmeet-rena.no, eller ringe Rune på 95275458. Mulig vi også trenger hjelp til rigging etc, så det er bare å melde seg hvis dette kan være interessant!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nyeste nå: Plumbo spiller på fredag.. Her blir det liv, så ingen grunn til ikke å delta..:D fredag og lørdag..:P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.