Veterandagen i Elverum, på Glomdalsmuseet søndag 3. juni.

Anbefalte innlegg

Veterankjøretøyutstilling på Glomdalsmuseet.

 

Innkjøring fra kl 10. Utstilling fra 11-15.

Uformell og avslappet atmosfære, gratis og sosialt.

 

Det er velkomment hvis utstillerne vil ta med deler for salg (det man får med i egen bil), bøker, plakater, passende klær og effekter.

 

Dette er et innkjørt, enkelt, gratis og folkelig motorveteran arrangement. Vi har hatt forskjellige temaer opp gjennom årene.

Arrangementet består i hovedsak av at alle typer veterankjøretøyer kjører inn, parkerer etter litt anvisning - og at publikum får komme inn og se + snakke med eierne. Vi har et eget område for årets tema ( i år Porsche), ellers er det ganske fritt. (De store, lange bilene har også et område.)

Innkjøring starter fra klokka 10, utstillingen åpner klokka 1, vi har en presentasjon av årets tema klokka 12, og utstillingen avsluttes fra klokka 15 til 16.

 

Denne gangen ønsker vi oss Ferdinand Porsche og alle mulige kjøretøyer og maskiner han la grunnlaget for.

 

Det vi ønsker oss hjelp til fra Porsche miljøene, Porsche klubbene og -eierne er hjelp til å mobilisere mange Porsche kjøretøyer og maskiner.

Selvsagt ønsker en Veterandag å ha hovedvekten på veteraner, dvs kjøretøyer eldre enn 1982. Men i denne sammenhengen vil det også være interessant å vise hvordan utviklingen har gått videre etter 1982. Rent praktisk kan det ordnes med ved veteranPorsche-oppstilling og en Porsche-oppstilling. Og selvsagt ville det være fint om Porsche-klubbene ville sine egne stands, om Porsche-importøren eller forhandleren vil ha det samme.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider



VACN 2018- Powered by Invision Community

Bli medlem
×

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å kunne vise siden slik vi har utviklet den.
Godtar du ikke dette, må du avslutte bruken og forlate vårt nettsted, ellers vil VACN anta du aksepterer dette.